≫ 

Počeli pregovori: Luka Jović tražio od Reala da ga pusti u voljeni klub!

Srbin definitivno uskoro napušta Madrid

  • 2
Luka Jović Foto: Marko Jovanović

Napadač Reala iz Madrida Luka Jović zatražio je od Zinedina Zidana i rukovodstva Reala iz Madrida da ga puste na pozajmicu u Ajntraht iz Frankfurta, objavila je španska novinska agencija EFE.

Citirajući izvor blizak napadaču Kraljevskog kluba, ovaj medij tvrdi da je reprezentativac Srbije izrazio želju da se vrati u klub u kojem je bio srećan, a koji ga je prošlog leta prodao Madriđanima za čak 60 miliona evra.

Jovićeva premijerna sezona u Realu nije bila nimalo na očekivanom nivou, a činjenica da ga u nedelju uveče na gostovanju Real Sosijedadu trener Zidan nije ni uvodio u igru, jasan mu je signal da više nema šta da traži u prestonici Španije.

Prema navodima španske agencije, čelnici Reala i Ajntrahta su tokom minule nedelje već uspostavili kontakt i započeli pregovore oko formule po kojoj će srpski napadač ponovo obući crveno-crni dsres Orlova sa Majne.

Podsetimo, Jović je u dresu Ajntrahta stekao status zvezde Bundeslige, a u sezoni 2018/19. postigao je čak 27 golova na 48 utakmica u svim takmičenjima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    22. septembar 2020 | 00:06

    Ako opet ponovi i bude davao golove onda Zidan treba da mu da sansu nije on los samo nije puno igrao u klubu..

  • Rm

    22. septembar 2020 | 00:19

    Vrati se u voljeni klub iz ling long lige to je tvoj nivo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA