≫ 

Stanojević odredio spisak Partizana za Šarlroa: Vraća se Banjak, Lutovac pod znakom pitanja

Krilni vezista usled prehlade dobio povišenu temperaturu, pa će odluku o njegovom statusu šef struke doneti do kraja dana

  • 3
FK Partizan Moldavija, odlazakna utakmicu u Moldaviju

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Partizan u četvrtak igra veoma važan meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Šarlroa (19.00, Arena Sport 1, RTS 1), pa je trener Aleksandar Stanojević odredio spisak putnika koji će se sutra naći u avionu za Belgiju i konkurisati za utakmicu.

Crno-beli će u odnosu na duel sa Sfintul Georgijem imati izbor više u odbrani, ali tinja i jedna dilema u veznom redu, koju će struka morati da “preseče” do kraja dana.

Što se povratnika tiče, radi se o Makiju Banjaku, koji se minulog vikenda vratio u kadar, posle povrede primicača i odigrao svih 90 minuta sa Zlatiborom, te je samim tim nagovestio i da je spreman i za utakmicu sa belgijskim timom.

Sa druge strane, iskrsnuo je problem sa Aleksandrom Lutovcem, koji se u nedelju prehladio i dobio povišenu temperaturu, zbog čega danas nije trenirao sa ostatkom tima. Vezista se nalazi na spisku putnika, ali je još uvek neizvesno da li će krenuti na put. Precizniije, o tome će Stanojević odlučiti do kraja dana.

Ostatak spiska je maltene isti kao za duel sa Moldavcima i na njemu takođe nema mladih igrača Nikole Štulića, Nikole Čolića i Lazara Pavlovića, kao ni levog beka Rajka Brežančića, koji se oporavlja od povrede primicača.

Na spisku putnika za utakmicu sa Sfintul Georgijem se nalaze – golmani: Vladimir Stojković Nemanja Stevanović; odbrambeni igrači: Aleksandar Miljković, Aleksandar Lutovac, Bojan Ostojić, Uroš Vitas, Maki Banjak, Igor Vujačić, Slobodan Urošević; vezni red: Saša Zdlejar, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Bibras Natho, Takuma Asano, Filip Stevanović, Denis Stojković, Sejduba Suma; napadači – Umar Sadik, Lazar Marković i Bojan Matić.

Video: Sudija Široki grešio i na štetu i u korist Partizana: Bivši arbitar analizirao sporne detalje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djura

    22. septembar 2020 | 18:29

    oce da vam igraju vokri I prekazi?

  • Rade

    22. septembar 2020 | 14:47

    Matić Bože pomozi!!! Ubaci Štulića, Čolića L. Pavlovića u vatru pa na ovim utakmicama se pokazuje kvalitet mladog igrača pusti decu neka igraju i neka se igraju, al' ni ti nemaš M kao i Savo!!! ⚽⚫⚪⚫⚪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA