≫ 

Zvanično: Roma izgubila sa 3:0 od Verone za zelenim stolom

Vučici oduzet bod osvojen u subotu uveče

  • 2
Roma, Inter

Foto: Tanjug-AP

Roma je i zvanično kažnjena ovog utorka zbog činjenice da je Amadu Dijavara igrao na utakmici protiv Verone bez validne registracije, tako što je njenom rivalu dodeljena pobeda službenim rezultatom od 3:0.

Vezista koji je u julu napunio 23 godine nije trebalo više da se nalazi na listi igrača do 22 godine, gde je bio registrovan prethodne sezone.

Tu činjenicu su Romini direktori i sekretari zaboravili, a bahato ga nisu registrovali za seniore čak i nakon što ih je Liga upozorila na ovaj propust uoči utakmice s timom našeg Darka Lazovića.

Zato su organi Serije A oslučili da dodele Veroni trijumf od 3:0 za zelenim stolom. Meč ovih rivala pre nekoliko dana na "Bentegodiju" završen je remijem 0:0.

Roma se žalila tvrdeći da greška administracije nije imala uticaj na ishod utakmice, jer je u seniorskom timu bilo upražnjenih mesta pa je Dijavara moga da "uskoči" bilo gde.

Međutim, organi Serije A nisu dozvolili nikakvu improvizaciju i pravedno su kaznili Vučicu za propust onih kojima je to posao.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA