Zvezda oslabljena ide u Lučane: Sanogo ima problem sa zglobom

Pomoćnik Dejana Stankovića održao je konferenciju pred meč protiv Mladosti

  • 10
Crvena zvezda

Foto: Crvenazvezdafk.com

Nenad Milijaš je u ime stručnog štaba Crvene zvezde održao konferenciju za novinare na kojoj je pričao o predstojećem duelu protiv Mladosti iz Lučana, koji je na programu u subotu od 18 časova.

Crveno-beli će put Lučana bez povređenog Boaćija, a nije isključeno da mu se priključi i Seku Sanogo, koga muči povreda zgloba o čemu je Milijaš rekao na konferenciji.

- Sanogo je imao problem sa zglobom, ne znam koliko on može, Boaći je povređen. Sigurno ko izađe na utakmicu biće najbolji - rekao je Milijaš, koji se takođe dotakao i informacije da Miloš Degenek napušta ekipu.

- Miloš je sa nama, trenira, tu je, dok se to ne desi, nećemo da razmišljamo o dovođenju novog štopera - rekao je Milijaš.

Podsetimo, Sanogo je povredu doživeo u finišu meča protiv Omonije, meč protiv Voždovca je propustio, a verovatno će i duel protiv Lučana, kako bi mogao bolje da se pripremi i odmori za duel protiv Ararata u Jermeniji, koji je na programu u četvrtak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VeljaCZV

    25. septembar 2020 | 14:49

    Zar nije Sanogo suspendovan u Evropi zbog žutih kartona ???

  • Nik

    25. septembar 2020 | 15:43

    Znaci pojacani idemo u Lucane!!! I jos ako su mu parni kartoni u evropi, duplo pojacanje!!! Pa lepo da postavi ofanzivnu igru i da im nabijemo 3 komada, a ne da igra sa def veznim protiv ekipe koja ne napada. Videli smo sta je bilo prosli put (Omonija) kad je igrao kukavicki!!!

  • Knez

    25. septembar 2020 | 17:00

    Sanogo nece vise ni da igra... Za par meseci trazice se resenje za raskid ugovora i bice kao ono Zvezda ce ustedeti ogroman novac ako raskine ranije jer ima veliku platu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA