≫ 

Transferi: Rešena sudbina Perišića, Junajted dogovorio lične uslove sa defanzivcem Porta

Uz Telegraf sport mogli ste da pratite najnovija dešavanja na transfer pijaci

  • 2
FK Mancester Junajted, Kristal Palas

Foto: Tanjug/AP

Najvažnije transfer vesti za 27. septembar:

 

*Lion odbio 35 miliona od Arsenala za Usema Auara

*Karijus našao klub

*Olimpijakos se pojačava i dalje

*Čelsi će do kraja prelaznog roka poslati ponudu od 45 miliona za Deklana Rajsa

*Luka Jović ostaje u Realu

*Ruben Dijas ide u Siti, Otamendi se seli u Benfiku

TOK DANA:

 

22.34 - Mančester junajted je dogovorio lične uslove sa defanzivcem Porta Aleksom Telesom, dok u isto vreme dogovara i obeštećenje sa portugalskim klubom. Deluje da je posao pri kraju.  

 

21.14 - Navijači Liverpula i dalje imaju traume od Lorisa Karijusa zbog finala Lige šampiona, ugovor mu traje do 2022. godine, a prethodne dve godine je bio pozajmljen Bešiktašu.

Sada mu sledi selidba u Berlin, gde će igrati za Union. Liverpul je hteo da ga proda za 6.5 miliona evra, što niko nije želeo da plati. Unon je uspeo da izboksuje pozajmicu jer mu je garantovao mesto prvog golmana.

20.13 - Olimpijakos igra sa Omonijom za Ligu šampiona, na pragu je plasmana, ali ne zaustavlja se sa pojačanjima. Došao je novi desni bek, Mohamed Dreger iz Frajburga.

 

19.03 - Dugo se spekulisalo o sudbini Ivana Perišića u Interu. Obeležio je godinu u Bajernu na pozajmici, igrao je vrhunski, ali se od finala Lige šampiona nije znalo gde će nastaviti karijeru.

Neverovatno, ali istinito - nije bilo ponuda za njega koje bi zadovoljile Inter, a on je pristao da igra levog spoljnog igrača u Interu.

18.03 - Direktor Napolija Kristijano Đuntoli potvrdio je da Kulibali ostaje u Napulju. Tvrdi da su i klub i igrač srećni, iako se već dugo razmatrala opcija da se on proda po paprenoj ceni. Ipak, traži se napadač...

- Arkadijuš Milik ne želi da ostane, pa tražimo drugačiji pristup sa Osimhenom i Petanjom. Tražimo, razmatramo i potpisujemo pojačanja zajedno, treba nam napadač koji može da zadrži loptu - rekao je čelnik Napolija.

17.04 - Slaven Bilić je pokazao da ekipa VBA ima potencijal protiv Čelsija, ali želi da ojača napad. Zato je sada cilj Habib Dijalo iz Meca, a Francuzi bi mogli samo da ga puste na pozajmicu, o čemu će biti reči u narednim danima tokom pregovora.

15.30 - I dalje traje saga oko Alabe, koji je u poslednjoj godini ugovora sa Bajernom. Nemački mediji javljaju da će ostati od kraja ove sezone, to je za sada sigurno, ali se ne zna da li će produžiti ugovor - na upravi i igraču je da nađu zajednički jezik, imaju dosta vremena za to.

Sigurno je da Bajern neće tek tako dozvoliti da on ode kao slobodan igrač, iako je bilo sporenja oko plate koju je tražio.

14.13Uroš Račić produžio je ugovor sa Valensijom do juna 2024. godine! I ovaj put, napravljena je klauzula za otkup od 150.000.000 evra, što je već odavno uobičajena praksa u Španiji i često nema dodirnih tačaka sa potencijalnim daljim transferom.

 

12.23 - Defanzivac Intera Milan Škrinjar ponuđen je Totenhemu na jednogodišnju pozajmicu, uz obavezu da transfer sledeće godine iznosi 40 miliona evra.

12.05 - Ljubomir Fejsa je i zvanično u Al Ahliju kod Vladana Milojevića. Opširnije pogledajte OVDE.

11.51 - "Mančester Iving Njuz" donosi zanimljivu vest da je Junajted navodno zainteresovan za Ngolo Kantea, te da su poslali i zvaničan dopis koliko Francuz košta.

11.46 - Defanzivac APOEL-a Nikolas Joanu novi je fudbaler Notingem Foresta, javljaju britanski mediji.

 

11.33 - Lion je odbio ponudu Arsenala od 35 miliona za vezistu Usema Auara i traže najmanje 50. Mediji u Engleskoj, pak, pišu da bi čelnike Liona zadovoljilo i 40+10 kroz bonuse.

11.18 - Italijanski mediji javljaju da će Roma pokušati da dovede Lukasa Verisima iz Santosa, ukoliko se sa Junajtedom ne dogovore oko Smolinga. U pitanju je najbolji defanzivac lige iz 2019. godine, a pominje se da će Roma dati nešto više od pet miliona evra.

10.41 - Hrvatski fudbaler Nikola Kalinić nalazi se na meti turskog Bešiktaša, javljaju španski mediji gde Kalinić brani boje Atletika.

10.12 - Britanski mediji javljaju da će Čelsi do kraja prelaznog roka poslati 45 miliona evra Vest Hemu za levog beka Deklana Rajsa.

09.43 - Španski "AS" u nedelju ujutru javlja da je Luki Joviću rečeno da je budućnost kluba i da nigde neće ići iz Reala.

09.10 - Francuski "L'ekip" javlja da će levi bek Jusuf Kone u narednim danima napustiti Lion i da će postati član Elčea!

09.06 - Španski "Esports RAC1" javlja da je defanzivac Ajaksa Seržinjo Dest već na putu ka Barseloni s kojom će u nedelju razgovarati o ličnim uslovima oko potpisa ugovora.

09.02 - Trampa Benfike i Mančester Sitija! Ruben Dijas ide na Etihad i potpisaće ugovor do 2025. godine, dok se Otamendi seli na Luž i potpisaće do 2023. godine. Tokom dana se očekuju lekarski pregledi, a zanimljivu izjavu povodom ivih transfera dao je trener Portugalaca Žorž Žesus.

- Više bih voleo da u ekipi imam Dijasa, ali ni Otamendi nije loš - rekao je trener Benfike koja se bori za ulazak u Ligu Evrope.

 

08.57 - Holandski mediji javljaju da će Groningenov Ajdin Hrustić potpisati višegodišnji ugovor sa Ajntrahtom iz Frankfurta, odnosno da je posao već dogovoren. Hristić je internacionalac iz Austrije i igra na poziciji ofanzivnog veziste.

08.50 - Dobrodošli u još jedan dan i blog posvećen transferima i tračevima širom sveta. Za početak, OVDE se podsetite šta se to dešaval na transferi pijaci prethodnog dana. Uz napomenu da bi Nemanja Radonjić mogao da napusti Marselj.

>>> Posle ispadanja iz Lige Evrope od Šarlroe, i to u produžecima, Partizanovi igrači sigurno neće biti previše raspoloženi za Superligu. Ipak, njihova sreća je što im sutra veče u goste stiže Bačka, koja ne bi trebalo da bude velika pretnja crno-belima. Kec je 1,12, a Sigurna pobeda (kec bez gola gostiju) 1,62. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Bačka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    27. septembar 2020 | 13:20

    Zasto celsi ne bi doveo skrinjara i rajsa za po 45 mil. Te pare mogu da obezbede prodajom viska (Alonso, Kristijansen, Tomori, Rudiger, Mozes, Van Ginkel, Drinkwater) Oslobode se viskova, rasterete budzet za plate i plus ojacaju losu odbranu.

  • 88

    27. septembar 2020 | 22:12

    Rajs nije levi bek,nego zadnji vezni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA