≫ 

Prva reakcija iz Zvezde na situaciju u Jermeniji i mogućnost pomeranja meča!

Crveno-beli imaju neizvesnu situaciju jer u sredu je trebalo da putuju za Jerevan

  • 18
Mitar Mrkela, Zvezdan Terzić

Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde našli su se u nezgodnoj situaciji, jer je u Jermeniji proglašeno ratno stanje zbog situacije sa Azerbejdžanom i Nagorno Karabahom.

Crveno-beli je trebalo da 1. oktobra gostuju u Jermeniji ekipi Ararata u plej ofu Lige Evrope, ali pošto je u nedelju proglađeno ratno stanje, situacija sa njihovim odlaskom je neizvesna.

Čeka se odluka UEFE da li će se meč premestiti  na drugu lokaciju, ili će se zameniti domaćinstva, ili će Zvezda direktno proći u grupnu fazu Lige Evrope.

Iz Zvezde su kratko poručili

- Pratimo situaciju. Na vezi smo sa državnim organima i UEFA - poručili su iz Zvezde.

Video: Stanković zadovoljan pobedom u Lučanima, sve misli su usmerene na Ararat

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    27. septembar 2020 | 12:48

    Rece navijac malog kluba, koji je igrao kvalifikacije za LS zahvaljujuci tome sto drzava nije zelela da pomogne Zvezdi za licencu kao nekima vec dva puta..toliko o tome ko igra ”na mufte”

  • Живкони

    27. septembar 2020 | 14:24

    Јој кад би прошли без одиграног мећа, па Лаза Лазаревић би био пун искомпексираних мишева од сујете и комплекса! Ал не врините ништа из УЕФА вам шаљу поруке да од следеће сезоне почиње трећеразредно такмичење такозвано ЦИПИРИПИ КУП па ту можете да се такмичите са својим пријатељима петер тиквом, шамроком, фљамуртаријем итд...

  • Stojke

    27. septembar 2020 | 13:07

    Pa sta radi ovaj Terzic,i ratove izaziva samo da nasa Zvezdana prodje😂 bravo bre majstore. Jes da bi lagano prosli Ararat,sli bolje ovako bez borbe,da se ne zamaramo sa ovim amaterima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA