Lidsova najslađa pobeda: Šamar jorkširskom rivalu u 88. minutu, za delirijum Bjelse!

Bamford čovek odluke

  • 2
Patrik Bamford Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Lidsa pobedili su Šefild Junajted na "Bramal Lejnu" u 3. kolu Premijer lige rezultatom 1:0 golom Patrika Bamforda, njegovim već trećim ove sezone.

Nije moglo slađe po četu Marsela Bjelse, savladali su mrskog jorkširskog rivala na njegovom terenu, i to golom u 88. minutu, za delirijum i proboj u gornji deo premijerligaške tabele.

Lids u povoju sezone pokazuje kvalitet zbog kojeg je u društvu najboljih, vezao je drugu pobedu, uz onaj očekivani početni poraz na terenu šampiona Liverpula (3:4).

Ekipa je u prve dve runde primila čak sedam golova (pobeda nad Fulamom 4:3), ipak pokazali su Bjelisini igrači da mogu odigrati tvrdo i disciplinovano, a moralo je danas tako jer je duel sa jorkširskim rivalom, prvi protiv Šefilda u Premijer ligi posle 26 godina, bio daleko najvažniji dosad.

Patrik Bamford Foto: Tanjug/Ap

Delovalo je da će mreže mirovati, nisu golmani dva tima Remsdejl i Maslije bile previše uposleni niti su napadači demonstrirali previše kreativnosti na polovini rivala. A onda je samo jedan pravi centaršut rešio pitanje pobednika. Džek Herison je idealno pogodio Bamforda, ovaj se sjajno pozicionirao i glavom sa mnogo osećaja matirao golmana Šefilda.

Jako je krenuo Bamford u novoj sezoni, iz četiri udaraca u gol ima već tri pogotka, upisoa je i asistenciju, izborio jedna penal...

Lids sa ovakvim napadačkim potencijalom i igrom koju je dosad pokazao može sa mnogo optimizma da gleda na nastavak sezone u društvu najboljih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    27. septembar 2020 | 16:35

    Да, али из игре у 88...а не као гробарима што судија поклони пенал на крају...а Златиборци чак и не оду да протестују испред ФСС...а покрадени..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA