Transferi: Dinamo dovodi crnogorske talente, Radonjića želi 5 klubova iz Serije A

Budite uz Telegaf Sport i saznajte sve najvažnije transfer vesti - druženje nastavljamo u utorak

  • 4
Nemanja Radonjić

Foto: AP/Tanjug

Najvažnije transfer vesti za 28. septembar:

 

*Nemanja Radonjić interesantan klubovima u Seriji A

*Filip Manojlović pojačak Sanse, tim iz treće španske lige

*Dijas zvanično u Sitiju, Otamendi zadužio dres Benfike

*Barselona prodaje šestoricu igrača

*Udineze dočekao povratnika

*Lacio kupuje u Mančester junajtedu

*Džošua King na meti Totenhema

Tok dana:

 

22.08 - Totenhem želi da se pojača u redovima gradskog rivala - meta je Antonio Rudiger. Nadaju se Pevci pozajmici, a već su se ranije brojni klubovi, poput PSŽ-a, interesovali za ovog igrača. Ipak, sada je Murinjo u pol-poziciji da ga dovede.

21.17 - Već je bilo reči o tome da će Filip Krovinović biti želja Slavena Bilića za pozajmicu, to se i ostvaruje - engleski i portugalski mediji pišu da je na stolu ugovor o jednogodišnjoj pozajmici, ali Portugalci nisu ostavili opciju otkupa Englezima, pa će sami odlučivati o daljoj sudbini.

20.08 - Udineze je ozvaničio novi transfer, stigao je igrač Votforda, vezista Roberto Perejra. Nisu saopšteni samo detalji transfera, a on se u Udineze vratio posle tri godine.

 

19.30 - Igli Tare, direktor Lacija, najavio je dolazak Andreasa Pereire u narednim danima.

- Očekujemo da se ceo transfer završi u naredna 2 ili 3 dana sa Mančester junajtedom - rekao je on, a ranije je trener Simone Inzagi rekao da bi Pereira bio savršen igrač za Lacio. Prva opcija je pozajmica sa otkupom, ali se klubovi isprva nisu usaglašavali oko novca.

18.50 - Monca je dovela Kevina Princa Boatenga! Kad Adrijano Galijani umeša prste, ovako nešto se i može oččekivati. Nekadašnji igrač Barse je potpisao na godinu dana uz opciju produžetka na još sezonu.

 

17.46 - Barsa je već objavila da je šest igrača na prodaju, među njima Žan Kler Todibo. Mundo Deportivo saznaje da je klub fiksirao njegovuu cenu na 25 miliona evra! Ipak, pitanje je da li će uspeti da ovo realizuju po određenoj ceni, jer im nije u interesu da zadrže igrača.

17.03 - Dinamo iz Zagreba ne gubi vreme, već dovodi talente iz regiona. Tako su skauti iz Zagreba doveli 17-godišnjeg Milana Vukotića iz podgoričke Budućnosti, a zatim i 18-godišnjeg Andreja Kolundžića iz Iskre Danilovgrada.

16.34 - Španci pišu da je Valensija najbliža dovođenju Danijelea Ruganija iz Juventusa! Njega su želeli još Vest Hem, Fulam, ren i Sevilja. Tako će Rugani krenuti stopama Alesandra Florencija, koji je bio već na pozajmici u redovima "Slepih miševa" kao igrač Rome.

15.59 - Joško Gvardiol predstavljen je u Red Bul Lajpcigu - ipak, sada mu sledi povratak u Dinamo na pozajmicu.

 

14.56 - VBA želi da ojača navalu pred kraj prelaznog roka i već su poslali Hadersfildu ponudu za Karlama Granta! U pitanju je najpre jednogodišnja pozajmica uz opciju otkupa ugovora 23.godišnjeg napadača za 18 miliona funti.

Karland je, inače, za Hadersfild dao 19 golova na 43 meča u Čempionšipu prošle sezone.

14.40 - Seržinjo Dest je izabrao Barselonu pre Bajerna i tako naterao Bavarce da se okreću drugim rešenjima na poziciji desnog beka. A prvi pik "preko noći" postao je Noričov Maks Arons koji je dugo bio i meta Liverpula i koji može da igra po loevoj strani takođe.

14.19 - Vezista Čelsija Ruben Loftus - Ček ponovo je u centru pažnje s obzirom na to da Aston Vila očajnički želi da ga dovede na jednogodišnju pozajmicu.

13.57 - VBA želi da zadrži Hrvata Filipa Krovinovića, te su kontaktirali Benfiku za još jednu pozajmicu. Podsetimo, Krovinović je prošle sezone na 40 mečeva dao tri gola.

13.34 - Defanzivac Sasuola Marlon pao je na medicinskim pregledima i neće potpisati ugovor sa Fulamom koji se okrenuo Totenhemovom Huanu Fojtu.

12.56 - Italijanski novinar Đanluka Di Marcio javlja da je Junajtedov vezista Andreas Pereira veoma blizu dogovora sa Laciom oko jednogodišnje pozajmice, uz opciju otkupa sledećeg leta.

12.37 - Francuski mediji pišu da je Nemanja Radonjić na meti nekoliko klubova iz Serije A! U pitanju su Sampdorija, Udineze, Parma, Sasuolo i Kaljari, ali niko do sada nije poslao zvaničnu ponudu Marselju za jednogodišnju pozajmicu.

12.20 - Portugalski mediji javljaju da Benfika dodatno želi da ojača defanzivni bedem, a izbor je pao na Olimpijakosovog Rubena Semeda. Ukoliko se ne dogovore oko cene, Realovom Naću Fernandesu.

11.39 - Bivši golman Crvene zvezde Filip Manojlović završio je u trećoj ligi Španije! On je raskinuo ugovor sa Hetafeom za koji nikada nije ni nastupao, a njegov novi klub je Sanse.

 

11.17 - Vezista Tuluza Ibrahima Sangare potpisao je petogodišnju ugovor sa PSV-om iz Ajndhovena!

10.41 - Junajted je spreman za poslednji lov na Džadona Sanča, a britanski mediji javljaju da će sada dati 120 miliona koliko Dortmund traži.

10.29 - Inter ima jasan cilj do kraja prelaznog roka, a to je da nekome za 60 miliona proda Marcela Brozovića! Međutim, Hrvata trenutno niko ne želi.

10.00 - Aston Vila je poslala zvaničnu ponudu Kopenhagenu za defanzivca Viktora Nilsena "tešku" devet miliona funti!

90.43 - Već smo o tome pisali u nedelju, ali sada je i zvanično! Ruben Dijas je novi igrač Mančester Sitija, dok je u suprotnom smeru otišao Nikola Otamendi. Dijas je Građane koštao 70 miliona, a na Otamendiju su zaradili 15.

 

09.29 - "Mundo Deportivo" tvrdi da Barselona ima plan da proda još šestoricu igrača. U pitanju su Rafinja, Todibo, Firpo, Alenja, Brajtvajt i Umtiti. Naravno, za Todiboa, Rafinju i Umtitija imaju najviše ponuda.

- Neće svi uspeti da odu, ali Barselonin plan je jasan! Žele da zarade na njima i dodatno rasterete budžet -  piše "Mundo Deportivo" u svom izdanju od ponedeljka.

09.23 - Totenhem po svaku cenu želi da "osveži" napadačku liniju, a Žoze Murinjo je sada pikirao Džošuuu Kinga iz Bornmuta. Portugalac se uzda u to da će Trešnjice popustiti s obzirom na to da sada igraju Čempionšip.

09.15 - Milan i Lester su ušli u borbu oko dovođenja 19-godišnjeg defanzivnog veziste Sent Etjena Veslija Fofane čija vrednost se procenjuje na 25 miliona evra.

09.08 - Barselona je odustala od Lautara Martineza! Italijanski "Kalčiomerkato" javlja da je Inter odbio ponudu od 80 miliona evra, te da Barsa nije u stanju da ponudi više.

09.00 - Dobrodošli u još jedan blog posvećen transferima i letnjem prelanom roku koji traje do 5. oktobra. Za početak, OVDE se podsetite šta je obeležilo prethodni dan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA