≫ 

Transferi: "Sapunica" sa Lukom Jovićem, Škuletić ide u Tursku, Vest Hem juri Maksimovića

Hvala što ste na Telegrafu pratili najvažnije transfer vesti i informacije za utorak 29. septembar, družimo se opet u sredu

  • 3
Luka Jović

Prinskrin: Instagram.com/sofijamilo/

Najvažnije transfer vesti za 29. septembar:

 

* Vest Hem daje 25 miliona evra za Nikolu Maksimovića

* Borusija odbila 100 miliona evra za Sanča: Junajted pojačao ponudu, Nemcima nedovoljno

*Petar Škuletić se seli u Tursku

*Andreas Pereira na pozajmici u Laciju

*Luka Jović na korak od Rome, Inter i Milan čekaju šansu

*Junajted nudio 170 miliona za Ansu Fatija

*Nikola Maksimović pregovara sa Vest Hemom

Uživo:

 

22.00 KRAJ - To je sve što se tiče fudbalske pijace za danas!

21.54 - Jedan "transfer" i u domenu menadžmenta klubova. Roma je zvanično dobila novo rukovodstvo koje je nasledilo Palotu i njegovu upravu za 591 milion evra. Roma je u avgustu prodata Amerikancu Denu Fridkinu pa je on sada ozvaničen kao izvršni direktor, a u upravi su i Rajan Fridkin, Gvido Fijenga, Markus Vats, Erik Vilijamson, Analaura Moreira-Dunkel, Benedeta Navara, Mirela Pelegrini i Ines Gandini.

21.40 - Vest Hem nudi 25 miliona evra za Napolijevog Nikolu Maksimovića. Dva kluba su početkom ove nedelje počela pregovore u vezi sa transferom srpskog defanzivca, a pitanje je da li će Italijani prihvatiti. Napoli je pre tri godine Torinu platio 21 milion za Maksimovićev potpis, a pre toga i pet miliona za pozajmicu. Nikoli ugovor u Napoliju ističe juna 2021.

Nikola Maksimović

Foto: Marko Jovanović

21.19 - Aleksandar Jovanović je novi igrač Apolona iz Limasola. Dosadašnji golman Ueske, Deportiva iz La Korunje, Arhusa, niškog Radničkog, Donjeg Srema, Palića, Rada i Palilulca ima 27 godina, došao je kao slobodan igrač.

 

 
 
 
View this post on Instagram

New challenge 🇨🇾🙌 #weareapollon ⚽️ @apollonfc ✍️A post shared by Aleksandar Jovanovic (@ajovanovic_26) on

 

21.00 - Defanzivac Lids junajteda Brajs Hosana otišao je u Bredford Siti na pozajmicu do kraja sezone. Dvadeset jednogodišnjak je došao 2017. godine u Lids iz Kristal Palasa.

20.43 - Bajern iz Minhena se interesuje za beka Brajtona Tarika Lemptija. Hansi Flik namerava da pojača zadnju liniju odbrane i da dovede igrača koji će biti podrška Benžaminu Pavaru. Lempti je u januaru došao iz Čelsija za četiri miliona funti.

20.20 - Murinjo nije hteo da priča o odsustvu Dele Alija sa meča sa Čelsijem. Engleski mediji spekulišu da ga je precrtao i da će on da ode pre isteka prelaznog roka.

20.05 - Lion je poslao Jusufa Konea na pozajmicu u Elče do kraja sezone 2020/2021. Kone ima 25 godina, igra na poziciji levog beka i u Lion je došao iz Lila, prošlog jula za devet miliona evra.

 

 

 

19.50 - Sead Kolašinac je na pragu Bajera? Igrač Arsenala koji je već nekoliko godina u taboru Tobdžija je prema pisanju Bilda već dogovorio sve u vezi sa transferom vrednim deset miliona evra.

19.19 - Borusija je odbila i 91 milion funti (100 miliona evra) za Sanča od Mančester junajteda! Skaj javlja da je Dortmund odbio i tu ponudu nakon prve Junajtedove od 80 miliona evra. Igrač nije otišao na utakmicu nemačkog Superkupa sa Bajernom, ali to nije zbog pregovora o odlasku, već zbog respiratorne infekcije koja nema veze sa korona virusom.

18.53 - Vesli Fofana je zvanično Lesterov! Štoper je stigao iz Sent-Etjena za 35 miliona evra (plus pet miliona bonusa), pa je jasno da u Engleskoj mnogo očekuju od 19-godišnjeg momka koji je dobio ugovor na pet godina.

 

 

18.31 - Vilijam Trost-Ekong je novi igrač Votforda. On je došao iz Udinezea, pa će ovaj 27-godišnji Nigerijac pojačati štopersku liniju engleskog kluba. Dobio je ugovor na pet godina.

 

 

18.00 - Džejdon Sančo ostaje u Borusiji iz Dortmunda, rekao je Marko Rojs za nemačke medije, a preneo je Inving standard. Sančo će po njegovim rečima ostati bar još jednu sezonu, pa će tako on (Sančo) verovatno ostati nedostižan do kraja prelaznog roka za Mančester junajted.

17.32 - Lion vrši pritisak na Arsenal u vezi sa transferom Husema Auara, piše Skaj. U igru za njegov angažman se uključio i Juventus koji se raspitivao, ali još nije poslao zvaničnu ponudu, pa će Arsenal morati konkretno da istupi ako bude hteo igrača.

17.05 - Zinedin Zidan izgleda nema nameru da se rešava Luke Jovića, kako su ranije preneli mediji. Zidan je u utorak rekao da Real Madridu ne trebaju igrači, te da u svom timu već ima jako dobre fudblaere.

- Već imamo mnogo igrača, zašto bismo dovodili još nekog - zapitao je Zidan na konferenciji pred meč sa Valjadolidom. Transfer pijaca je otvorena do petog oktobra, pa se do tada možda nešto i promeni.

16.44 - Keita Balde, krilni igrač koji se afirmisao u Laciju prešao je u Sampdoriju iz Monaka na pozajmicu do kraja sezone. Dvadeset petogodišnjak je u Monako došao iz Rima, a u Lacio iz mlađih kategorija Barselone i Kornelje. Pre tri godine Monako ga je, tada kao šampion Francuske, platio 30 miliona evra, ali se Baldeu u međuvremenu vrednost prepolovila, pa će se za minute boriti kroz Seriju A.

 

 

16.08 - Rišairo Živković, momak koji se povremeno spominje kao moguće pojačanje tabora Srbije, prešao je iz druge u prvu kinesku ligu. Centarfor kom je majka Srpkinja, a otac sa Kariba i koji ima holandsko-srpski pasoš prešao je iz Čengčun Jataija u Gvangžu R&F kod Đovanija Van Bronkhorsta. Dvadeset četvorogodišnji igrač će biti na pozajmici do kraja decembra ove godine.

15.50 - Nemanja Radonjić je već bio "otpisan" u Marseju zbog pisanja francuskih medija, ali su to tek sada demantovali iz kluba. Sportski direktor Olimpika Pablo Longorija rekao je da Radonjić ima ugovor do 2023. i da je u rotaciji, poručio je da nije na transfer listi i da klub nema želju da ga se reši.

Nemanja Radonjić

Foto: AP/Tanjug

15.46 - Izgleda da je "sapunica" Luka Jović dobila novu epizodu - navodno ga sada želi i Mančester junajted kao pozajmljenog igrača. Opcija Đavola je još Kavani, koji će zbog godina ipak biti 2. pik. Vest je objavio španski As.

14.32 - Mančester junajted je poslao drugu ponudu za levog beka Aleksa Teljesa i pregovori sa Portom su se ponovo aktivirali.

 

 

14.02 - Ronald Kuman navodno vrši pritisak na čelnike Barselone da mu što pre dovedu Memfisa Depaja, ali je problem cena od 25 miliona koliko Lion traži.

13.36 - Lion je dogovorio sve uslove sa Milanom oko angažovanja Lukasa Pakete za 20 miliona evra, očekuje se i zvanična objava uskoro!

13.05 - Lester je veoma blizui da za 37 miliona dovede Barnlijevog defanzivca Džejmsa Tarkovskog.

 

 

12.57 - Izraelski fudbaler Dija Saba potpisao je ugovor sa Al-Nasrom iz Dubaija i postao prvi igrač iz te zemlje u jednom arapskom klubu.

Saba ima palestinsko poreklo, ali je u karijeri nastupao za Beitar, Makabi Tel Aviv, Makabi Petah Tikvu, Makabi Netanju i Hapoel Ber Ševu, dok mu je prethiodni klub bio kineski Gvandžu RF. Odigrao je i 10 utakmica za reprezentaciju Izraela. Transfer Sabe u Al-Nasr realizovan je dve nedelje nakon što su UAE i Izrael potpisali sporazum o normalizaciji odnosa.

12.41 - Italijanski mediji pišu da je Juventus angažovao Faljija Ramadanija da im "završi" transfer Federika Kjeze iz Fjorentine za 50 miliona.

12.07 - Čelnicima Fulama je jasno, pogotovo posle meča sa Aston Vilom, da su im potrebna pojačanja u odbrani ako žele da ostanu u Premijer ligi. Zato su "bacili oko" na Rajana Beneta iz Vulverhemptona.

11.45 - Telegraf saznaje da bi nekadašnji napadač Partizana Petar Škuletić, sada član Monpeljea, trebalo da potpiše ugovor sa turskim Genčlerbirligijem tokom dana.

11.27 - Andreas Pererira je prešđao u Lacio! U pitanju je dogovor o jednogodišnjoj pozajmici uz opciju otkupa ugovora za 27 miliona evra, a vezista Junajteda će u naredna dva ili tri dana proći lekarske preglede.

 

 

11.15 - Barselona ne odustaje od Erika Garsije i nada se da će Mančester Siti popustiti kada je u pitanju ovaj defanzivac. Građani traže čak 30 miliona, Barsa bi možda dala 18.

11.04 - Sada je i zvanično, Filip Krovinovć ostaje još jednu godinu na pozajmici u VBA iz Benfike!

 

 

10.43 - Detalji Jovićevog mogućeg odlaska u Seriju A: Rom aje prva opcija, problem je plata od 4, 5 miliona. Inter vreba iz prikrajka, ali Realu ovo ne odgovara, jer Jović ne bi imao željenu minutažu pored Lukakua. Zatim, tu je i pozajmica u Milan koja se čini najmanje realnom.

10.23 - Željko Buvač ostavlja funkciju sportskog direktora Dinama iz Moskve i postaje trener tog kluba! Ništa neočekivano s obzirom na to da je ovo i bila prvobitna ideja kada je zimus dolazio u klub.

10.07 - Jans Peter Hauge, debitant u norveškoj reprezentaciji, na putu je ka Italiji gde bi trebalo da potpiše petogodišnji ugovor sa Milanom. U pitanju je krilni napadač koji može da igra i "devetku", a nedavno je u dresu Bodo Glimta napravio velike probleme Rosonerima u kvalifikacijama za LE.

09.34 - Defanzivac Bajerna Mikael Kuzans dobio je dozvolu da napusti klub i pređe u Lids! Pregovori su već u toku.

 

 

09.25 - Luka Jović na korak od Rome! Naime, italijanski mediji javljaju da je Zinedin Zidan stopirao transfer Borhe Majorala u redove Vučice i predložio im da uzmu Srbina.

Navodno, Real želi da se Jović razigra u Italiji i da se potom vrati na Santjago Bernabeu i bude budućnost kluba.

09.18 - Barselona je odbila 150 miliona za Ansu Fatija, koliko je Mančester junajted nudio malo pre nego što je ovaj vunderkid potpisao novi ugovor sa Kataloncima.

Đavoli su čak hteli i da plate 170 miliona koliko je bila otkupna klauzula, ali su iz Barse poručili da je nova sada neverovatnih 400 miliona.

09.15 - Srpski defanzivac Nikola Maksimović nalazi se na meti Vest Hema koji je započeo pregovore sa Napolijem. Međutim, dogovora još nema.

 

 

09.11 - Španski vezista Luis Alberto produžio je ugovor sa Lacijom na pet sezona. On je ptrošle sezone zabeležio 16 asistencija i šest golova u Seriji A.

09.06 - Levi bek Mančester Sitija Olekse Zinčenko ponuđen je Barseloni koja želi da se dodatno ojača na toj poziciji. Ukrajinac ima ugovor sa Građanima do 2024, ali nije u planovima Pepa Gvardiole.

09.00 - Dobrodošli u još jedan blog posvećen najvažnijim transfer vestima! Za početak, OVDE se možete podsetiti šta se sve na transfer pijaci dešavalo prethodnog dana.

>>> Mađarski Ferencvaroš na dobrom je putu da se plasira u grupe Lige šampiona. Pošto je izbacio Đurgarden, Seltik i Dinamo, u prvom meču plej-ofa s Moldeom u Norveškoj odigrao je 3:3 i večeras (21.00) kod kuće treba da završi posao. Kec u Budimpešti je 2,25, iks 3,40, a dvojka 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ferencvaroš - Molde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Praziluk

    29. septembar 2020 | 16:10

    Svaki dan pišete Luka Jović i čak i Radonjić na izlaznim vratima a ono ćorak

  • Miki

    29. septembar 2020 | 17:55

    Maksim drvo WH mora da je lud

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA