≫ 

Otkriven ubica fudbalskog sudije i njegove devojke: Hteo da ih muči i seče iz bizarnog razloga

Iza svega, navodno, stoji osveta studenta medicine koji je bio sudijin cimer

  • 0
Danijele de Santis Foto: Twitter.com

Ubistvo italijanskog sudije Danijelea De Santisa i njegove devojke Eleonore Mante, koji su pre nekoliko dana izbodeni u svom stanu u Lećeu, i te kako je potreslo Italiju.

De Santis je bio mlad i prespektivan sudija koji je delio pravdu na mečevima Serije B i Serije C i to je, takođe, bio udarac i za sam FS Italije, a u međuvremenu se pojavilo i ime osumnjičenog za ovaj svirepi čin.

U pitanju je, navodno, 21-godišnji student Đovani Antonio de Marko, student medicine, koji je priznao tužiocu da je on ubica, nakon što ga je policija privela i odvela u tužilaštvo.

Italijanski mediji, pre svega "Korijere delo Sport", izašao je u javnost sa informacijama o mogućem motivu, kao i detaljnom planu koji je ubica imao.

- Želeo je da zaveže, muči i ubije žrtve, a zatim sve obriše deterdžentom i na zidovima ostavi jasnu poruku za grad. Osveta bi mogla da bude motiv dvostrukog ubistva. Naime, De Marko je bio cimer sa sudijom najmanje dva meseca, ali je De Santis odlučio da ne produži najam studentu i stan zadrži samo za sebe i devojku - piše "Korijere."

Policija je u međuvremenu detaljno pristupila slučaju, pregledani su snimci sa svih mogućih kamera, a u kući De Marka su pronađene određene cevi i predmeti za mučenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA