≫ 

Rijeka najkomičnijim pogotkom izbacila Kopenhagen: Danci se sudarili, pa je pao autogol posle prečke

Malo ko bi mogao da režira ovakav pogodak!

  • 6
Kopenhagen, Rijeka Foto: Twitter.com

Fudbaleri Rijeke pobedili su Kopenhagen i ušli u Ligu Evrope sa 1:0, a jedini gol sa meča će se dugo "vrteti"  na internetu.

Rijeka je povela u 20. minutu kada je Franko Andrijašević krenuo sam od centra ka golu, a usput su mu pomogli nesrećni štoperi Kopenhagena.

Sudarili su se i Nelson je pao preko saigrača jureći Andrijaševića, koji je "bocnuo" loptu kako bi lobovao golmana Džonsona.

Nije dao elegantan pogodak, lopta se odbila od prečke, ali je pogodila Ankersena, koji je preusmerio u mrežu i zatim se u njoj zakoprcao.

Dovoljno da se Tviter "usija" od deljenja ovog snimka, uz pitanja da li imamo najsmešniji gol sezone.

Vrlo verovatno, i kada se tome doda važnost utakmice i uticaj na konačni ishod, u Danskoj će se ovog momenta dugo sećati sa gorčinom.

Pored toga, Ludogorec je izbacio Dinamo Brest sa 2:0, a Seltik je slomio Sarajevo na gostovanju tek golom Eduarda u 70. minutu. Ceo meč za šampiona BiH odigrao je Aleksandar Pejović, koji je letos prešao u novi klub iz niškog Radničkog.

Standard Lijež je posle trilera sa Vojvodinom pobedio MOL Fehervar sa 3:1, a bivši golman Lala Emil Rockov bio je na klupi mađarske ekipe.

Karabagu je prijalo gostovanje Legiji, pali su Poljaci sa 3:0, među njima i naš reprezentativac Filip Mladenović. Za azerbejdžanski tim, ceo meč je odigrao i Uroš Matić.

Video: Idemo! Pogledajte reakciju golmana Ararata posle pogotka protiv Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA