≫ 

FSS žestoko kaznio Zvezdu i Partizan: Crno-beli plaćaju duplo više zbog svojih prestupa

U kasu FSS će se ukupno sliti 2,5 miliona dinara

  • 18
152 Derbi FK Partizan - FK Crvena zvezda, Vladimir Vuletić i Zvezdan Terzić Foto: Marko Todorović

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije žestoko je nobvčano kaznila Crvenu zvezdu i Partizan zbog neprimerenih saopštenja i komentarisanja suđenja u medijima!

Crno-beli su gore prošli s obzirom na to da će u kasu FSS morati da uplate 1.7 miliona dinara, dok je Zvezda kažnjena sa 800.000.

Partizan je zbog dva saopštenja kažnjen sa 1.2 miliona dinara, a u pitanju su ona kojima su komentarisali meč Proleter - Zvezda i Zlatibor - Partizan, kao i zbog toga što su putem zvaničnog Tviter naloga imali nešto da kažu na račun FSS.

Takođe, crno-beli su kažnjeni sa 500.000 dinara zbog transparenta neprimerene sadržine koji je okačen na tribinu pred početak meča protiv Inđije. Isti je kasnio nekoliko minuta sve dok transparent nije uklonjen.

Zvezda je takođe kažnjena zbog oglašavanja u javnosti posle utakmice Zlatibor - Partizan, a Disciplinska komisija je najavila i rigornoznije kazne, možda čak i oduzimanje bodova, ukoliko se saopštenja večitih nastave.

>>> Ne samo da je Majami izgubio prvu utakmicu NBA finala, već su se povredili Batler, Dragić i Adebajo, i sva trojica su neizvesna za drugi meč koji se igra večeras (03.00). Zato su Lejkersi sada još veći favoriti s kvotom 1,30, dok je kvota na Majami Hit 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lejkers - Majami.

Sportski žurnal Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    2. oktobar 2020 | 08:36

    Мала је то казна за гробаре...а јел су их казнили за шовинистичке песме са Вошом,нпр? Јок. Много има изгреда од њих. Звезду кажњавају зато што одговара на њихове лажи и спиновања..

  • Nes

    2. oktobar 2020 | 08:13

    FSS je mafija , koje rezultate su postigli , osim da uzimaju pare od klubova . Kolika su primanja u FSS po svim osnovama. Gde odlaze pare iz FSS to niko ne spominje .

  • Др

    2. oktobar 2020 | 08:26

    Лако је гробарима! Продају Садика за 12 милки и не брину....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA