≫ 

Terzić srećan posle žreba: Napadamo evropsko proleće s navijačima, neće biti novih pojačanja

Generalni direktor crveno-belih reagovao na grupu koju je njegov klub dobio u Ligi Evrope

  • 20

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, dao je izjavu za televiziju Arena Sport povodom izvlačnja grupa za Ligu Evrope, gde su crveno-beli smešteni u grupu sa Gentom, Hofenhajmom i Liberecom.

- Crvena zvezda mora da bude na najvišem nivou, da pobeđuje sa kim god igra, raduje nas informacija da ćemo moći da računamo na 30 odsto kapaciteta stadiona, što znači da će nas na Marakani bodriti 16.000 - 17.000 naših navijača. Grupa je slična kao ona 2017. godine, tri ozbiljne fudbalske države, ali Zvezda je podigla lestvicu i naš cilj je da se dočeka proleće u Evropi, kao i 2017. godine. Realno je Hofenhajm jaka ekipa, videli smo kako su pregazili Bajern, Gent kao ekipa iz vrha Belgije takođe je veoma ozbiljno ime - rekao je Terzić.

Za razliku od Mitra Mrkele, koji je rekao da su dolasci u Zvezdi do kraja prelaznog roka uslovljeni odlascima, Terzić ističe da Zvezda neće dovoditi pojačanja do kraja prelaznog roka i da ima dovoljno kvalitetan tim.

- Sigurno neće niko doći, imamo veliki fond kvalitetnih igrača, Zvezda unazad godinama nije imala tako jak tim, želimo da i u Ligi Evrope pružimo što više šansi našim biserima, Želju Gavriću i Veljku Nikoliću, kao najvećim talentima i jednim od naših najboljih igrača, tu su takođe i Njegoš Petrović, Strahinja Eraković, Andrija Radulović... imamo šest neverovatno talentovanih igrača, nadam se da ćemo ih što više videti u Ligi Evrope, to će biti njihova idealna promocija - rekao je Terzić, koji ističe i da ima poverenja u Dejana Stankovića.

- Dejan Stanković treba da nastavi sa ovom stazom uspeha. Imamo sve pobede sem tog remija sa Omonijom. Dejan Stanković ima našu punu podršku - zaključio je Terzić.

Video: Hit reakcija legende Juventusa kada je izvukla Zvezdu na žrebu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran

    2. oktobar 2020 | 15:06

    Sa ovakvim bekovima i stoperima nema teorije da prodjemo grupu. Apsolutno nam treba bar jos jedan stoper i bek da bi nesto mogli da uradimo. Prodajte Milunovica i Degeneka (ako se neko prevari pa kupi) i dovedite bar jednog da vredi nesto.

  • Zis

    2. oktobar 2020 | 15:43

    Prijatelju moj ,sa ovakvim stoperima i bekovima mozes samo da sanjas .

  • Saša

    2. oktobar 2020 | 14:32

    Tako je direktore podrška.. 4..grupne faze nije mala stvar.. Naklon.. Napred zvezda..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA