≫ 

Stanojević utučen posle egala sa Metalcem: Bili smo spori, statični, loši...

Svestan je trener Partizana da je pred njim mnogo posla

  • 36

Partizan će na dvonedeljnu pauzu sa mnogo briga i problema, još jedan kiks upisao je tim Aleksandra Stanojevića, i to u danu kada ga je uprava obradovala sa tri pojačanja (Obradović, Marković, Jojić) koja čekaju na ozvaničenje.

Crno-beli su remizirali sa Metalcem 1:1, nije pomogao ni igrač više Beograđanima, pa će derbi sa Zvezdom čekati na mogućih osam bodova zaostatka (Zvezda ima meč manje).

Svestan je bio Stanojević propuštene prilike u Gornjem Milanovcu.

- Ispustili smo pobedu, svima je jasno - počeo je strateg crno-belih u izjavi za Arenu sport.

Partizan je imao sve u svojim rukama: vođstvo i igrača više, istina ne i igru kojom bi to sve materijalizovao i pretvorio u pobedu.

- Imali smo situaciju u svojim rukama i nogama. Jednostavno, iz jedne situacije protivnik nam je lako dao gol. To im je bila jedina situacija koju su imali tokom utakmice i naravno da sam razočaran. Nismo iskoristili brojčanu prednost. Prvo poluvreme smo loše igrali, statično, bili spori, to je to.

Stanojević nije želeo da širi priču oko pomenutih pojačanja.

- To je već neka druga priča, za to ćemo sačekati narednih dana.

Žarko Lazetić je naravno imao mnogo razloga za zadovoljstvo iako je "stao na žulj" svom Partizanu.

- Trudimo se da igramo fudbal, teško je igrati protiv Partizana sa igračem manje, ali momci su stvarno pokazali, kao i na prošloj utakmici, da zaista imaju veliki karakter i da veruju do kraja, i to se isplatilo. Uspeli smo da izjednačimo, da se odbranimo na kraju kad smo bili pod velikim pritiskom i sve čestitke momcima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzek

    3. oktobar 2020 | 20:35

    Budi smeker pa reci da je rezultat realan imajuci u vidu kako ste dosli do tog igraca vise na terenu. Pravda je zadovoljena.

  • Oooooooooh...

    3. oktobar 2020 | 20:44

    G R O M A D O O O!!! Oh, gromado, pa sta se zbilo s tobom? Zasto gromado, za one sveta, gromado, nisi dokazao, gromado, da si gromada sa svojim kamencicima, gromado?

  • CH

    3. oktobar 2020 | 20:45

    Sta treba da se desi pa da uprava da ode?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA