≫ 

Sadik i Suma "digli pritisak" Stanojeviću, zato ih je izveo na poluvremenu: Problem je nezalaganje

Biće mnogo posla za trenera Partizana da ekipu dovede u red

  • 54
aleksandar stanojević Foto: MN Press

Trener Partizana Aleksandar Stanojević otkrio je zbog čega je već na poluvremenu meča sa Metalcem zamenio Sumu i Sadika, dvojicu inače ponajboljih igrača ekipe.

Razlog takve odluke bio je, kaže Stanojević, njihov odnos prema igri i nedovoljno zalaganje u prvih 45 minuta.

- Nisam bio zadovoljan njihovim odnosom prema igri. Igrač Partizana mora da bude borbeniji, agresivniji. Oni nisu bili na tom nivo. To je razlog izmena - rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

U pres sali je o samoj utakmici rekao manje-više ono što je već govorio u kamere Arene sport neposredno posle meča u kojem je njegov tim, iako sa igračem više, odigrao samo 1:1.

- Ovo je za nas razočaravajući rezultat. Imali smo vođstvo 1:0, morali ranije da rešimo utakmicu. Nismo ušli u prvo poluvreme dovoljno kvalitetno. Protivnik je želeo da igra. Metalac igra dobar fudbal. Nije nam stvorio šanse. Ne znam da li je bilo ulazaka u 16, stvorilo nam je tu situaciju i postigao gol - rekao je Stanojević.

U toku utakmice stigle su informacije da se u Humsku vraćaju Miloš Jojić, Ivan Obradović i Svetozar Marković, o čemu Stanojević nije želeo da priča.

- Stvarno nije trenutak da pričamo o pojačanjima - zaključio je Stanojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    3. oktobar 2020 | 23:20

    Bio jednom jedan tole !!! Bio jednom jedan trener..!!! Stanojevic dokazuje koliki je dunster!! I da je sve u vezi njega bili fejk !!! On ce biti "zadnji klin " u kovceg ..nk partizan !!! Doslo je vreme da se "gasi svetlo" Vi ste sa istim ovim trenerom i drzavom pokusali slicno sa zvezdom!! I niste uspeli !!!! Sad je red na nas !!! GASI OLUPINU !!!!

  • Miki

    3. oktobar 2020 | 22:38

    Sta je Stanoje nou Tole nou party?😂😂😂😂

  • lule

    3. oktobar 2020 | 23:18

    Kad ce saopstenje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA