≫ 

Gazda TSC-a demantovao medije: Mamić nas nije kontaktirao, klub nije na prodaju

Žemberi se oglasio, poslao više nego jasnu poruku

  • 0
FK TSC Foto: FK TSC

U Fudbalskom klubu TSC iz Bačke Topole se "ne razmišlja o promeni vlasničke strukture, niti o promeni rukovodstva, a klub nastavlja da vredno radi na svom razvoju i izgradnji infrastrukture", poručuju iz superligaša koji grabi napred otkako brigu o njemu vode predsednik kluba Janoš Žemberi i njegovi saradnici.

Poruka iz Bačke Topole je zapravo demanti medijskih natpisa da je bivši prvi čovek Dinama Zdravko Mamić, koji je i dalje u bekstvu, zainteresovan da preuzme srpski klub.

- FK TSC je polaskan medijskim navodima da je hrvatski fudbalski funkcioner Zdravko Mamić zainteresovan za klub iz Bačke Topole, odnosno da je dosadašnji rad i napredak kluba iz Bačke Topole privukao pažnju fudbalske javnosti u celom regionu - kaže prvi čovek TSC-a Janoš Žemberi.

Iskoristio je priliku Žemberi u ovom obraćanju da pohvali sve dosad urađeno u klubu.

- U našem klubu se svakog dana vredno radi na napretku, kojim smo zadovoljni. Tek drugu sezonu smo u Supeligi Srbije, a možemo da kažemo da smo već sada ozbiljan protivnik svakome. Gradimo novi stadion, ulažemo u mlade, i čvrsto verujemo da ćemo u Bačkoj Topoli redovno gledati veoma kvalitetne fudbalske utakmice.

Žemberi je dodao da nije dobio zvaničnu potvrdu zainteresovanosti Zdravka Mamića za FK TSC.

- Naš klub, ipak, nije na prodaju - stavio je tačku na ovu temu Žemberi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA