≫ 

Tadićeva izjava koja će baciti navijače u euforiju: Možemo još bolje od ovog sa Norvežanima

Veruje u svoje momke sjajni Dušan

  • 7
dušan tadić Foto: youtube/Fudbalski savez Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je gotovo savršenu utakmicu u Oslu protiv Norveške, nadigrala i porazila domaću selekciju, koliko god se trudili nismo mogli da nađemo manu u igri našeg tima.

Dušan Tadić ipak kaže - može ovaj tim još bolje.

To je iglavna poruka sjajnog Tadića koji je i protiv Norvežana potvrdio klasu, sa nekoliko vrhunskih poteza obesmislio svaki napor direktnih čuvara da ga osujete, "hranio" saigrače loptama, donosio mir, pas, davao ton igri našem timu.

- Jako teška utakmica, mislim da smo odigrali dosta dobro i kvalitetno i da smo mogli da ih kaznimo. Realno prvo poluvreme trebalo je da bude dva razlike na nas, ali nismo postigli pogodak, šteta... Nismo tad uspeli da krunišemo dobru igru.

Sve je kasnije "leglo" na svoje mesto, igra Srbije bila je kao švajcarski sat.

- Mislim da smo se borili kao pravi orlovi, sve je bilo na zavidnom nivou. Naravno, može to još bolje, treba da težimo perfekciji. Super, to je to, pokazali smo da možemo da budemo najbolji kad je najteže. Uživaćemo u ovom momentu, ali od sutra već krećemo da se pripremamo za Škotsku, da ih analiziramo, da vidimo kako možemo da ih ugrozimo. Jako je blizu taj meč. Kao što sam uvek govorio, Svetsko prvensto i Evropsko prvenstvo moramo da igramo. Samo da se držimo kao jedan i da igramo kao što smo danas, i nema problema - zaključio je Tadić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ooo

    9. oktobar 2020 | 10:54

    Kralju ti si bio realno najgori na terenu, nisi se video, ni pas ni sut, pretpostavljam da gore od toga ne možes

  • Njaa

    9. oktobar 2020 | 14:02

    Ti sigurno gore od onog sinoc ne mozes...

  • Tuta Bugarin

    9. oktobar 2020 | 12:39

    Ajde da vidimo i to čudo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA