Mladost pobedom došla nadomak Evrope, Voždovac skupo kaznio promašen penal Spartaka

Fudbaleri Mladosti iz Lučana pobedili su šabačku Mačvu sa 2:1 u meču 11. kola Superlige Srbije, dok je Voždovac slavio protiv Spartaka iz Subotice na "Krovu" istim rezultatom

  • 1
Radnički Niš, Mladost Lučani

Foto: Arena Sport

U pet nedeljnih mečeva Radnički iz Niša je remizirao sa Napretkom 0:0, Metalac je bio ubedljiv protiv Javora sa 3:1, dok je Inđija "minimalcem" pobedila Zlatibor Čajetinu.

Zanimljivo je bilo u okršaju Spartaka i Voždovca, šestog i sedmog tima tabele. Zmajevi su se pobedom izjednačili sa Subotičanima na 19 bodova posle 11 mečeva.

Golove za Beograđane postizali su Edin Ajdinović u petom i Nikola Vujnović u 32. minutu.

Spartak je preko Šimure izjednačio na 1:1 u 13. minutu, a u 22. je imao šansu da povede sa bele tačke, ali je taj penal ostao neiskorišćen i Voždovac je to kaznio.

Igrao se 32. minut kada je Vujnović rešio pitanje pobednika. Mladost je golovima Nemanje Kosa i Ivana Miloševića iz 77. i 87. minuta slavila preokretom.

Jedini gol za Mačvu postigao je Branislav Knežević na izmaku prvog poluvremena u 41. minutu.

Mladost je pobedom došla do petog mesta na kom ima 20 bodova i samo je bod iza Proletera koji se bori za evropska takmičenja.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Rad u 3. minutu iznenadio Vojvođane, ali brzo su Lale preokrenule i povele sa 4:1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    17. oktobar 2020 | 20:04

    Било би добро да после целог кола Воша остане друга, јер би то било заслужено...а у следећем и да се одлепи од овог трећег...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA