Eraković se iskupio za kiks kod gola Partizana: U trku stigao i "ugasio" zicer Markovića

Fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković iskupio se za praktično poklonjen gol Partizanu na startu 163. večitog derbija

  • 2

On je uspeo da sustigne Lazara Markovića kada je Lazar bio u situaciji jedan na jedan sa Milanom Borjanom, golmanom crveno-belih u 41. minutu prvog poluvremena.

Bibars Natho je poslao pas za Markovića preko Erakovića, isturio je ofanzivca crno-belih i ostavio ga samog pred golmanom.

Međutim, Marković nije bio dovoljno brz u trku, Eraković ga je sustigao i intervenisao, pa je Lazar pao, te ostao i bez lopte i bez ozbiljne šanse.

Da podsetimo, Eraković je u šestom minutu lošim dodavanjem pozadi poklonio loptu Sejdubi Sumi, koji je prosledio dalje, a Filip Stevanović je akciju krunisao golom.

Sve detalje i dešavanja sa 163. večitog derbija možete pogledati u Telegrafovom blogu.

Video: Milimetri od gola: Falćineli propustio najveću šansu za Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    18. oktobar 2020 | 19:07

    Sta je ugasio!?Nego ova krsina od igraca nema pojma ni da sutne kako treba

  • Dule

    18. oktobar 2020 | 19:06

    Koja glupost.. Prvo pustio je igrača da mu pobegne morao je to da gradi ili glavom a drugo Marković je sam omasio on nije ništa uradio. Al sve u svemu osim greške po meni 6/10

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA