≫ 

"Sudija na poluvremenu dobio poziv koji se ne odbija": Vazura grmi na Novaka Simovića!

Žestoka reakcija prvog operativca crno-belih zbog penala za Zvezdu

FK Crvena zvezda, FK Partizan, 163.veciti derbi Foto: MN Press

Grmi generalni direktor Partizana Miloš Vazura na glavnog sudiju Novaka Simovića posle 163. večitog derbija, tvrdeći da je arbitar iz Lovćenca radio po nalogu i teško oštetio crno-bele kada je dosudio jedanaesterac za goste u smiraj utakmice.

Vazura je ironočno čestitao Simoviću na obaveljnom poslu, ali ne samo njemu.

- Izuzetno sam nezadovoljan zbog načina na koji nam je oteta pobeda nad Crvenom zvezdom. Pre jednaeeterca je dosuđen nepostojeći kormer, tako je i izmislio situaciju da pokaže na belu tačku. Takođe je do 70. minuta prevideo crvene kartone za Sanoga i Kataija, što je takođe bilo očigledno. Očito je da je sudija Simović odradio svoj deo posla, u poluvremenu je primio poziv koji se ne odbija. Čestitam i njemu i nalogodavcu na obavljenom poslu - rekao je Miloš Vazura za Telegraf.

Video: Bio je penal za Zvezdu, a i korner pre toga: Sudijski ekspert analizirao odluke Novaka Simovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    18. oktobar 2020 | 20:43

    Kada vam je u kupu odradio posao i nije iskljucio Stojkovića onda je bio dobar.Penal je cist kao suza.Sta nije jasno .

  • S3

    18. oktobar 2020 | 20:41

    Penal cist kao suza

  • Misko

    18. oktobar 2020 | 20:58

    Grobar sam navijac Partizana 45 god.ali moram da kazem aj ne se.. penal je bio cist ko suza a vama bi bolje bilo da se bavite situacijom u svojoj kuci koju ste doveli do raspada, ocajna igra na nivou ekipa iz San Marina i Andore igraci nemaju snage ni za 60 min decka 18 god menja u 70 min jer ne moze vise pa kad ce moci ako ne sad u tim godinama, doveli ste tj.vratili sve same istrosene igrace matorce koje vise niko nece pa ni u Kazahstanu, celo drugo poluvreme igrate bunker na svom terenu I to vam je ok al vam je zato sudija kriv sto je svirao cist penal a nije ti kriv Jojic koji je bez ikakvog razloga vukao za dres igraca zvezde a sto ne krivis sudiju sto je dodelio 10 zutih I jedan crveni njima tad je dobar dal je bio korner pa I da nije takvih situacija ima na svakoj utakmici sirom evrope I tome niko ne pridaje znacaj jer ne namerna greska je sastavni deo fudbala I sudjenja tako da opet vam kazem ne ser... vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA