Srpski glumac slavio gol sa igračima Partizana i tražio od njih da daju još 5 Borjanu

Detalj koji nije promakao kamerama

  • 22

Srpski glumac Bojan Perić, koji je javnosti poznat po ulogi u seriji "Vojna akademija", bio je jedan od onih koji je pogodak Filipa Stevanovića u 163. večitom derbiju proslavio zajedno sa igračima Partizana - odmah iza gola Milana Borjana!

Perić je poznat kao veliki navijač crno-belih te otuda ne čudi što se našao na atletskoj stazi stadiona u Humskoj, a nedugo nakon što je mladi Stevanović pogodio mrežu pomenuti glumac imao je jednu želju.

- Hej, hej, još pet, još pet - pokazivao je Perić rukom ka igračima Partizana, očigledno aludirajući na to šta priželjkuje do kraja meča.

Ipak, to je bio jedini gol koji je Partizan dao u nedelju popodne, dok je Zvezda u međuvremenu stigla do boda (1:1) golom Aleksandra Kataija iz penala u finišu meča.

Perić je, inače, krajem 2018. godine popirlično iznervirao navijače Zvezde kada je tešku saobraćajnu nesreću kod Niša, gde je poginulo nekoliko osoba, povezao sa tadašnjim pojačanjima crveno-belih.

Svoj tvit prepolovljenog autobusa, posle sudara sa vozom, je nedugo zatim obrisao, a zatim je pokušao i da opravda reči koje je napisao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jvi

    19. oktobar 2020 | 08:33

    Haha a gde glumi mali franjevac, samo nek pazi Keba je iza svakog coska I dalje.

  • Darko

    19. oktobar 2020 | 09:19

    A po kom osnovu je on mogao da gleda utakmicu?Jer kao skupljač lopti?

  • Ivan

    19. oktobar 2020 | 08:55

    kako je ušao na utakmicu bez publike? gde je maska? ne vaze za sve ista pravila...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA