≫ 

Ninković otpušten iz bolnice: Ima blagi potres mozga, polomljene prednje zube i posekotinu na jeziku

Srpski fudbaler je u petak otpušten na kućno lečenje

  • 7
Miloš Jojić, 144 derbi

Foto: MN Press

Nikola Ninković, fudbaler Askolija, koji je juče oko 16 časova u Hrvatskoj imao tešku saobraćajnu nesreću večeras je otpušten iz bolnice u Sisku i na putu je za Beograd.

Ovo je za Telegraf.rs potvrdio njegov otac Branimir koji je rekao da, na sreću Nikola nema teške povrede glave, što je u početku bilo sumnjivo lekarima u bolnici.

Na prijemu su lekari konstatovali blagi potres mozga, posekotinu na jeziku i polomljene prednje zube, verovatno od udarca nakon što se otvorio vazdušni jastuk.

Porodica je stupila u kontakt sa lekarom, koji je, ističu bio veoma ljubazan i predusretljiv i zauzeo se za potpunu dijagnostiku. Odmah po prijemu su obavljene sve pretrage i sumnjali su na povredu glave. Jutros, nakon ponovljenog snimanja, lekari nisu uočili nikakve ozbiljnije povrede, pa je fudbaler večeras otpuštetn iz bolnice na kućno lečenje.

Sa bratom Nemanjom, koji je otišao u Hrvatsku, pošto je Ninkovićev automobil uništen u sudaru sa kamionom, on je u ovom trenutku na putu za Beograd.

- Nikola je vikend proveo u Srbiji i vraćao se u Italiju. Ispatili smo ga oko pola dva, a posle četiri popodne javio je bratu Nemanji da je imao udes. Bio je svestan, policija je obavila uviđaj, a on je smešten u bolnicu. Sve vreme, od juče smo u kontaktu sa lekarima i zahvalni smo im za sve što su preduzeli. Nikola će ostati u Beogrdu nekoliko dana, pošto mu je savetovano da miruje - kaže Ninkovićev otac.

Nikola Ninković

Foto: Instagram

Nepoznato je kako se dogodila nesreća u kojoj je, na sreću, mladi fudbaler ostao nepovređen.

Pretpostavlja se da je automobil kojim je upravljao Ninković udario u kamion u trenutku nepažnje, kada je "bacio pogled" na saobraćajnu nesreću koja se dogodila u kontra smeru i gde se odvijao uviđaj.

(D. Grujic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA