≫ 

Otac Luke Jovića: Ako ja progovorim, mnogi će završiti u zatvoru!

Milan Jović se kratko oglasio povodom mogućeg odlaska Luke u zatvor

  • 96
Luka Jović

Foto: Profimedia/Alamy

Velika prašina digla se posle informacije da je Prvi osnovni sud u Beogradu predložio šest meseci zatvora za napadača Reala Luku Jovića!

Osim što je ova vest odjeknula u Srbiji i regionu, što je i logično, ona se proširila i širom Evrope gde su skoro sve relevantne medijske kuće objavile s kakvim problemom se Jović suočava.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde se nije javno oglasio po tom pitanju, ali jeste njegov otac Milan koji je samo jednom rečenicom poslao poruku.

- Neću da dajem izjave, jer ako budem progovorio onda će se mnogi naći tamo gde bi želeli da bude Luka. U zatvoru - rekao je Milan Jović za "Večernje novosti."

Inače, Luki se na teret na teret stavlja krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima u vreme epidemije, precizirali su u četvrtak za Tanjug u tužilaštvu koje je u petak objavilo i zvanično saopštenje povodom ovog slučaja.

Krivična prijava protiv Jovića usledila je u toku prve nedelje po uvođenju vanrednog stanja nakon što je on po povratku u Beograd po propisima trebalo da dve nedelje provede u samoizolaciji, što on nije poštovao.

Do optuženja je došlo jer fudbaler nije pristao na oportunitet - odbacivanje krivične prijave uz uplatu 3.5 miliona dinara. Pre podnošenja optužnog predloga, tužilaštvo ukazuje da je Joviću predočena mogućnost odlaganja krivičnog gonjenja - tako što bi uplatio 5.000.000 dinara u humanitarne svrhe, sa čime se on nije saglasio.

>>> I Barselona i Real Madrid su poraženi prethodnog vikenda, pa je Real onda izgubio kod kuće od Šahtjora u Ligi šampiona. Dakle, i jedni i drugi dolaze danas na El Klasiko (16.00) u lošem raspoloženju, a ko ovde izgubi - crno mu se piše. Kvota na Barselonu je 2,20, na Real 3,25, na iks 3,45, a na GG3+ 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Real Madrid.

Video: Jović snimio video iz karantina: Ne dovodite bližnje u opasnost, vidimo se uskoro napolju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    24. oktobar 2020 | 09:06

    Pa kad imas mu*a progovori. Šta to znači, kad je tvoj sin prekršio zakon odlučio si da progovoriš. Hrabri ljudi to rade uvek a takvi kao ti po principu "pas laje vetar nosi." Ćuti čoveče i vaspitavaj dete, vidiš da je još balavac. Umislio dečko da je Bog, pa mu niko ništa ne može. I zapamti i ti i on, niko nije i ne treba da bude iznad zakona.

  • Mikii

    24. oktobar 2020 | 09:05

    Pa gospodine, posaljite u zatvor te ljude ako su zasluzili. Krijete nekoga? Koji je razlog da ih ne posaljete tamo gde oni hoce da tvoj Luka bude?

  • Miloš

    24. oktobar 2020 | 09:01

    Pa progovori junače.... Kome pretiš to..... I šta sad reko si i to je to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA