≫ 

Đuričić proglašen igračem utakmice posle gola petom: Patimo, ali svi se zabavljaju kad nas vide

AS Sasuola jasno aludirao na to što njegov tim igra prelep fudbal u Seriji A

  • 2
Filip Đuričić Foto: Guliver/Alessandro Sabattini/Getty Images

Srpski reprezentativac Filip Đuričić odigrao je sjajan meč protiv Torina u petak veče, ali njegovi gol i asistencija bili su dovoljni samo za bod Sasuola na domaćem terenu (3:3) - što i nije tako loše s obzirom na to da su gubili 3:1 do 84. minuta.

Upravo je tada Đuričić asistirao Čiričesu za 3:2, a prethodno je u 71. minutu izjednačio na 1:1 posle gola petom. Dovoljno da bude proglašen igračem utakmice.

- Bilo je jako teško igrati protiv Torina. Znali smo da su jaki i organizovani. Al, eto, dali smo tri gola ekipi koja se vrlo dobro brani - rekao je Đuričić posle meča.

Ono što privlači pažnju jeste i to da Sasuolo prima veliki broj golova, što je svakako posledica ofanzivnog fudbala.

- Patimo, ali svi se zabavljaju kada nas vide. Želeli smo da pobedimo Torino, ali moramo da budemo zadovoljni i bodom. Dobro smo prošli.

Sasuolo posle prvog meča 5. kola Serije A zauzima drugo mesto, uz meč više od svih ekipa, a postigli su ubedljivo najviše golova - 16!

>>> Interu ne ide kako je planirao - poraz od Milana prošlog vikenda uzdrmao je Nerazure i danas (18.00) prosto moraju da uzmu tri boda na gostovanju Đenovi. Kvota na dvojku je 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Đenova - Inter.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dimitrije

    24. oktobar 2020 | 08:32

    Trenutno nas igrac sa najboljom formom, koji mora da je u prvih jedanest da bude 12. Nov.

  • zekki

    24. oktobar 2020 | 10:28

    A kada igra za Srbiju,mislim da protiv Rusije a i protiv Norveske se nasao u sto postotnim sansama ono da pita golmana gde da mu da gol,ali tada ne zna...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA