≫ 

Klop besan na arbitre: Ponovo smo žrtve loših sudijskih odluka

Trener Liverpula podigao glas posle pobede nad Šefild junajtedom

  • 4
Jurgen Klopp, Jirgen Klop

Foto: Tanjug/AP

Trener Liverpula Jirgen Klop kaže da je njegova ekipa ponovo bila žrtva loših sudijskih odluka. "Crveni" sa Enfilda su slavili posle preokreta protiv Šefild Junajteda sa 2:1 u 6. kolu Premijer lige, a do trijumfa su stigli teže nego što se očekivalo.

Gol su primili iz penala, koji je dosuđen nakon konsultacije VAR tehnologije kada je napadač gostiju Oliver Mekburni fauliran od strane Fabinja na samoj ivici šesnaesterca, ali je odlučeno da se ta situacija okarakteriše kao ona za najstrožu kaznu.

- Nije bilo faula. Ovo je šesta premijerligaška utakmica u sezoni, a na bar tri smo bili žrtve loših odluka. Ne kažem da želimo da uđemo u utakmicu sa bilo kakvom prednošću. Ono što želimo je da ne uđemo sa zaostatkom. Bili smo dobri od početka utakmice i penal koji smo skrivili je dao krila Šefildu. Do tada nisu mogli da nas ugroze, da budem iskren. Nakon toga smo malo izgubili strpljenje i nismo radili tačno ono što smo zmaislili. Ipak, postigli smo dva gola i to je jedino bitno - rekao je Klop.

U narednom kolu Liverpul dočekuje Vest Hem, dok će Šefild junajted biti domaćin Mančester junajtedu.

Posle dobrog izdanja u Hofenhajmu, a pre možda i ključnog meča u Ligi Evrope protiv Libereca u Beogradu, Zvezda bi danas (16.00) trebalo da ima lak posao protiv Javora kod kuće. Kvota na Sigurnu pobedu (trijumf domaćih bez primljenog gola) je 1,52. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Javor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA