≫ 

Đurić oštro po upravi Partizana: Nisu imali pare da odu na Zlatibor, od Sadika ostade samo 1.500.000

Dodao je Đurić i da će Aleksandar Stanojević završiti kao Savo Milošević

  • 32
Dragan Đurić, Ljubiša Tumbaković

Foto: MN Press

Nekadašnji predsednik Partizana Dragan Đurić dao je jedan intervju u kom je "udario" na aktuelno rukovodstvo kluba iz Humske!

Đurić je tokom razgovora za portal "24sedam" optužio čelnike Partizana da vode klub u propast i da je finansijska situacija u klubu veoma teška.

- Ja mislim da će država ispitati kako je stvoren dug od 50 miliona evra. Priča se da je i veći. Mora se saznati kako to da Sadik košta 9.000.000 evra, a da na kraju od svega kada se odbije Partizanu ostane milion i po evra jer je navodno transfer bio vredan samo pet miliona. Kako je mali Filip Stevanović prodat Sitiju za samo 8.000.000 evra, a nisu želeli da ga daju ispod 15.000.000 - rekao je Đurić i dodao:

- Sadašnje rukovodstvo ne oseća Humsku, jer su u nju došli kad su dobili funkciju u Partizanu. Ja sam u toj Humskoj od svoje pete godine i sad kad prođem, čini mi se kao da iz onih prostorija ide negativna energija od ljudi koji vode klub u propast. Ne znaju šta je Partizan, baš ih briga za sve osim za njihov profit. I svi ćute! Ni mediji da napišu nešto i bivši asovi ćute, umesto oni da se prvi oglase.

- Baš sam pročitao šta im je poručio Nikola Ninković. On je jedan od retkih koji je rekao šta misli o njima. Da mu niko ne okrene telefon, da se raspita kako je i da li mu nešto treba posle saobraćajke, a zna se kako je otišao samo da bi Partizan zaradio od njegovog transfera. I to su mu zaboravili! Sramota, bre!

Đurić smatra da će Stanojević proći kao i Savo Milošević.

- Stanojević je odličan momak i stručnjak, ali izgoreće ko sveća pored njih. To što se desilo Savi Miloševiću, ista sudbina čeka i Stanojevića. Taj Savo je po ceo dan sedeo na Teleoptiku i rešavao probleme kluba. Letos ne može da ide na Zlatibor da priprema ekipu, jer nemaju para, pa umesto na planini oni radili prvo na Teleoptiku. Ma, haos, totalni! Spasio se kad je rešio da ode, da ih ne gleda više - jasan je bio Đurić.

>>> Dve ekipe koje igraju prelep fudbal, Atalanta i Ajaks, sastaju se večeras (21.00) u Ligi šampiona. Golovi su očekivani, pogotovo posle pobede Ajaksa nad Venlom za vikend od 13:0, a kvota na 3+ je 1,25, dok je na GG3+ 1,43. Što se ishoda tiče, kec je 1,90, a dvojka 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta - Ajaks.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vratiće se rode

    27. oktobar 2020 | 12:43

    Grobari kada vas i ovaj kritikuje onda ste ga stvarno ugasili...

  • Tole

    27. oktobar 2020 | 10:21

    Osvajao si titule đuriću zbog toleta štelovao sudije nema više toga đuro štele dosta je bilo dug 50 m. Eura kažeš i veći biće i 100 m. Eura katanac je tu, samo ne znam koće zadnji da ugasi svetla kud koji mili moji biće bežanije ales kaputes

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    27. oktobar 2020 | 10:18

    Све што је добро не треба мењати...трио ВВВ плус Станоје, добитна комбинација😂😂😂👍👍👍👌👌👌..нема европе, нема титуле, еееевентуално куп, ali i tu klimavo😘

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA