≫ 

Vulfsi gledaju rivale sa vrha Premijer lige, Luka Milivojević dobio direktan crveni karton!

Lagana pobeda tima Nuna Espirita Santa

  • 1
Luka Milivojević

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Vulverhemptona održali su se visoko na tabeli Premijer lige, dele lidersku poziciju uz rame Evertonu i Liverpulu, i to zahvaljujući novoj pobedi koja je stigla u petak uveče protiv Kristal Palasa.

Lagano je tim Nuna Espirita Santa završio posao protiv gostiju iz Londona, bilo je autoritativnih 2:0, uz punu kontrolu igre i rezultata, i uz igrača više posle isključenja Luke Milivojevića.

Srpski reprezentativac upisao je jedan od retkih startova ove sezone, tek drugi put je krenuo od početka, ali nije imao sreće da završi meč zbog neopreznog starta nad Mutinjom.

 

Išao je Luka nešto agresivnije đonom u gležanj rivala, a sudija Etkinson je nakon VAR signalizacije pokazao Milivojeviću direktan crveni karton.

I da je Luka završio meč ne bi to verovatno mnogo promenilo u konačnom ishodu, tek nekoliko minuta trajala je brojčana prednost domaćeg tima, pre nego što je Etkinson iznačio kraj utakmice.

Oba gola Vulfsi su postigli u prvom delu igre, strelci su bili francuski tinejdžer Ait Nuri i Podens, za konačnih 2:0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA