≫ 

"Želim Zvezdi od srca da osvoji prvenstvo": Zanimljiva izjava trenera Radnika

Slavoljub Đorđević čestitao Dejanu Stankoviću na poslednjim rezultatima

  • 54

Zvezda je rutinski preskočila Radnik u Surdulici i upisala novi prvenstveni trijumf od 4:1. Njena partija nije ostavila ravnodušnim čak ni trenera domaćeg tima Slavoljuba Đorđevića koji je "sipao" komplimente na račun crveno-belih.

Malo je nekadašnji štoper Zvezde govorio o svom timu, više se koncentrisao na goste.

- Zvezda tokom igre menja dve-tri formacije, te je bio problem u mojoj ekipi na adaptaciju kada su te promene u pitanju. Čestitam Zvezdi na svim uspesima, kako u Evropi, tako i u našoj ligi. Želim im od srca i uspeh u četvrtak protiv Belgijanaca i da osvoje prvenstvo - izjavio je Đorđević u mikrofon TV Arena Sporta.

Dejan Stanković je bio zadovoljan posle pobede i istakao da je veoma važno da njegovi igrači uvek imaju pristup kakav su imali na današnjoj utakmici.

- Uvek je meč posle velike pobede kakva je bila nad Slovanom potvrda da si nešto uradio dobro. Tako je bilo ovoga puta, kao što smo posle poraza od Hofenhajma izgubili dva značajna boda na našem stadionu u meču sa Javorom. Nosimo tri boda iz Surdulice i to je najvažnije. Dobra igra momaka, prezadovoljan sam pristupom. A, sa takvim pristupom, koji je najvažniji, nemamo šta da se plašimo za rezultat i ja mogu samo da im čestitam - istakao je Stanković.

Video: Gorelo oko surduličke Bombonjere

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    1. novembar 2020 | 18:12

    Pa zvezdas je sta je lose rekao?

  • Blok 2

    1. novembar 2020 | 20:09

    Sklanjalica. Projekat. Providno.

  • Perica69

    1. novembar 2020 | 19:53

    Ovi samo sto se u usta ne izljubise.Lazetic sa Metalcem izginu a ovaj ne samo da se sklanjao nego se i ljube.Ali ima bog... Polako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA