≫ 

Samo jedna reč - ludnica! Pogledajte reakciju fanova Maradone kada im je doktor saopštio lepe vesti

Euforija je buknula ispred ulaza bolnice u kojoj je legendarni as uspešno operisan

  • 0
fanovi maradone Foto: instagram/Sky sports

Dijego Maradona je dobro, stabilno, i oporavlja se posle operacije na mozgu, saopšteno je iz bolnice u kojoj je pre dva dana hitno primljen pošto je osetio tegobe.

Legendarni "El Pibe" je nedavno napunio 60 godina, međutim zdravstveno stanje, sa kojim kuburi dugi niz godina, naglo mu se pogoršalo poslednjih dana što je odmah bio znak za alarm, i za porodicu i za njegove fanove, koji su bukvalno pred bolnicom od kad je njihov idol i ikona fudbala dopremljen u nju.

Dugo je trajala neizvesnost među fudbalskim svetom o stanju Maradone, okupljeni fanovi su mu klicali i molili se za njegovo ozdravljenje, a kada im je doktor saopštio lepe vesti, da je operacija protekla uspešno - buknula je euforija pred ulazom u bolnicu.

Poskakali su u ekstazi kao da je dao gol, povela se pesma, neka ponovo rođena energija ih je podigla posle dana neizvesnosti. El Pibe je živ i zdrav - što je za njega u stanju u kakvom jeste njegovo telo, sasvim dovoljno za ovakav izliv radosti navijača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA