Korona ušla u Vošu: Zaražen lider ekipe, klubu sudi arbitar za kog su Novosađani tražili izuzeće

Bojić pozitivan na korona virus, ne igra protiv Metalca

  • 1
Petar Bojić Foto: MN press

Fudbaler Vojvodine Petar Bojić pozitivan je na korona virus i neće igrati protiv Metalca u Gornjem MIlanovcu, rekao je danas pomoćni trener Vidak Bratić.

Bratić je na konferenciji za medije istakao da zbog povrede u timu neće biti golman Nikola Simić i vezista Marko Topić.

Ovo će nam biti poslednja utakmica pred reprezentativnu pauzu, a gostovaćemo ekipi koja se vratila u superligaški rang. Imamo podatak da godinu i po dana nisu izgubili kod kuće, što dovoljno govori o kakvom protivniku se radi. To je čvrst i agresivan tim, ali svesni smo toga. Ove nedelje smo fenomenalno radili, a u timu vlada izvanredna atmosfera. Igrači daju maksimum, zbog čega smo zadovoljni svi u stručnom štabu i uopšte u klubu – kaže Bratić.

Posle ovog kola, u Super ligi će nastupiti dvonedeljna reprezentativna pauza.

Tokom pauze nećemo putovati nigde, već ćemo ostati kod kuće, gde nam je najlepše i najbolje. U FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku imamo sve uslove i tamo uživamo, tako da nema potrebe da idemo bilo gde – ističe Bratić.

Na utakmici protiv Metalca, Vojvodina neće nastupiti kompletna.

Simić je odsutan već duže vreme, a nažalost, povređen je i Topić. Osim njih, protiv Metalca sigurno neće igrati ni Bojić, koji je dobio koronu – naglašava Bratić.

Meč između Metalca i Vojvodine sudiće Novak Simović, koji je crveno-belima sudio i u prvom kolu protiv TSC-a, nakon čega je klub zatražio njegovo izuzeće sa svojih narednih utakmica.

Simović je dobar i kvalitetan sudija. Jesmo tražili da nam više ne sudi, ali eto, delegiran je opet. Ipak, mislim da neće biti problema, već da će ovaj meč odraditi pošteno, onako kako treba. Ko bude bolji, neka pobedi – kaže Bratić.

Pomoćni trener Vojvodine veoma ceni šefa stručnog štaba Metalca Žarka Lazetića.

On je mlad trener. Radio je u Partizanu kao pomoćnik i sigurno ima motiv da se dokaže. Za sada dosta dobro vodi ekipu Metalca i zaslužuje sve pohvale. Želim mu sreću u budućnosti, ali želim i da pobedimo sutra – ističe Bratić.

On nije želeo da otkrije ko će zaigrati u startnoj postavi protiv Metalca umesto Petra Bojića.

Imamo nekoliko rešenja i varijanti. Danas ćemo imati još jedan trening, a šef će odluku o tome doneti neposredno pred utakmicu. Za sada još uvek nismo odlučili – izjavio je Bratić.

Utakmica 14. kola Superlige između Metalca i Vojvodine igra se u petak od 18 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    5. novembar 2020 | 16:12

    Pa Vojvodina kao najblizi pratilac drzavnog mezimceta, moraju nekako da ih skinu sa repa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA