≫ 

Stanojević pred Spartak: Drago mi je što Nikolić neće igrati, jer on donosi razliku!

Dodao je šef stručnog štaba crno-belih i da očekuje atraktivnu utakmicu

  • 9
163. Večiti Derbi Foto: Nikola Tomić

Trener Partizana Aleksandar Stanojević održao je konferenciju za medije pred utakmicu 14. kola Superlige Srbije koju njegov tim igra protiv Spartaka.

Crno-beli u Subotici gostuju u subotu od 18 časova, a Stanojević neće moći da računa na četvoricu igrača koji su zaraženi korona virusom - Vladimirom Stojkovićem, Lazarom Markovićem, Milanom Smiljanićem i Lazarom Pavlovićem.

- Treba se baviti samo ovima što su ovde i koji mogu da budu korišćeni za utakmicu. Menja se situacija iz dana u dan, ne znamo ni večeras šta može da se desi - rekao je Stanojević i dodao:

- Spartak je u poslednje vreme u vrhu srpskog fudbala, gaje ofganzivan stil igre, čak im i zadnji vezni i bekovi ulaze iz drugog plana. Sigurno će biti atraktivna utakmica.

Dobra stvar za Partizan je to što su Golubovi nedavno ostali bez svog najboljeg igrača Nemanje Nikolića, koji je upravo iz Humske stigao na pozajmicu.

- Drago mi je zbog njega da je finansijski dobro prošao i drago mi je što neće igrati protiv Partizana, jer on donosi razliku.

Stanojević je priznao i da je zadovoljan igrom svojih bekova, iako je nedavno bilo kritika na njihov račun.

- Kompletirani smo na bekovima, imaćemo različite tipove. Imaćemo i Lutovca na desnoj strani. Malo nam fali taj završni centaršut, ali imamo ih dosta na meču. Generalno sam zadovoljan bekovskim linijama - jasan je trener Partizana koji je otkrio da će Sejduba Suma 9. novembra ići na dodatne preglede i da će se tada znati do kada odsustvuje, dok bi Miloš Jojić trebalo da se vrati posle reprezentativne pauze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VALJAK

    6. novembar 2020 | 17:33

    VAZNO DA NAM JE VAZURA NEGATIVAN. ZATO NAM SU I REZULTATI NEGATIVNI !

  • Pustinja 21

    6. novembar 2020 | 16:35

    Stanoje posle utakmice pakuj kofere ako si stigao i da ih raspakujes

  • Struka

    6. novembar 2020 | 15:28

    Biće 3-0 za Spartak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA