≫ 

Veliki udarac za Srbiju: Filip Đuričić definitivno ne igra protiv Škotske

Vezista nije preležao koronu

  • 12
Rusija Srbija, UEFA Nations League

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije i zvanično će biti lišena pomoći Filipa Đuričića na utakmici finala plej-ofa Lige nacija protiv Škotske!

Vezisti Sasuola je i drugi ponovljeni test, koji je rađen u subotu, pokazao da je pozitivan na korona virus, te će morati da ostane u karantinu u narednom periodu.

Đuričić je pre nekoliko dana dobio test da je pozitivan na koronu, nije igrao protiv napolija i Udinezea, ali su se u taboru Orlova nadali da bi otkrovenje Ljubiše Tumbakovića moglo da ozdravi do meča sa Škotima.

Srbija će Škotsku dočekati u četvrtak 12. novembra, pobedom bi orlovi obezbeili EP, dok je okupljanje nacionalnog tima zakazano za ponedeljak 9. noevmbar.

Podsetimo, i Škotska će u Beogradu gostovati bez Rajana Frejzera, jednog od najboljih igrača, koji je upetak doživeo povredu na meču Sautempton - Njukasl.

>>> Atalanta je popila šamarčinu od Liverpula u Ligi šampiona, bilo je 0:5, i videćemo u kakvom će stanju dočekati današnjiu (15.00) okršaj s Interom, koga bi novi neuspeh odaljio od vrha tabele. Kvota na dvojku je 2,50, kec je 2,75, a iks 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta - Inter.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija Cvorovic

    8. novembar 2020 | 11:14

    Zar je bitno ko igra za Srbiju a ko ne kad velika vecina gradjana Srbije na drzavnoj televiziji nece gledati svoju reprezentaciju jer nece biti prenosa, bruka i sramota.

  • mm

    8. novembar 2020 | 11:54

    Katai umesto njega, u dobroj je formi

  • Pista

    8. novembar 2020 | 12:15

    Vrlo vazno ko igra ko ne igra I da li uopste reprezentacija igra I ako igra skim I zasto igra, velika vecina naroda niti prati niti gleda fudbalsku reprezentaciju doduse nema gde ni da je gleda I kad bi hteli ,tako da igrali ne igrali ,prosli ili ispali sve mi je jedno .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA