≫ 

Najstandardniji igrač Partizana od dolaska Stanojevića kiksnuo protiv Spartaka 2 puta za 10 sekundi

Imali su crno-beli u tom 39. minutu dosta sreće posle "ispadanja" Miljkovića

  • 19

Otkako je septembru stigao u redove Partizana, iskusni Aleksandar Miljković je postao nezamenjiv o odbrani (igrao na svakom meču) - bez obzira na to kakvu fromaciju je Aleksandar Stanojević izveo na teren!

Očigledno je činjenica da Partizan toj desnoj strani nema adekvatnu alternativu za Miljkovića koji se u poslednje vreme, na neki način, našao na udaru. Najpre nekadašnjeg novinara crno-belih Željka Pantića, zatim i određenog dela navijača koji nisu zadovoljni njegovim partijama.

Svoje "crne minute" Miljković je imao i na meču protiv subotičkog Spartaka, kada je dva puta kiksnuo i samo 10 sekundi i umalo nije pomogao domaćinu da izjednači rezultat.

Igrao se 39. minut, Partizan je od 36. vodio sa 1:0 golom Takume Asana, kada je Miljković loše reagovao i jednu loptu sa desne strane Spartakovog napada olako propustio do Denkovića.

Ovaj je potom ušao u kazneni prostor, jednim driblingom izbacio pomenutog beka crno-belih i na "tacni" servirao zicer za saigrača koji ovaj nije pogodio. Spartak je potom dobio korner iz kog je sevnula kontra gostiju i trk Asana od gola do gola za devet sekundi, ali se rezultat nije menjao.

Doduše, imao je Miljković i odlične poteze na meču - kao što je pas za prvi gol i centaršut posle kog je Holender asistirao Šćekiću za drugi gol.

Domaćin je, inače, u drugom delu stigao da izjednači preko Tufegdžića, Šćekić je vratio prednost crno-belima, da bi Spartak u 90. promašio penal za bod protiv Beograđana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA