≫ 

Srbija na Škotsku bez najvažnijih igrača, samo Lazović može iz Serije A!

Lokalne vlasti uvele rigorozne mere za odlaske zbog aktuelne epidemiološke situacije što i te kako kvari planove našem nacionalnom timu

  • 30
Fudbalska reprezentacija Srbije, trening pred Norvešku Foto: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije lako bi mogla da bude desetkovana za ključni meč za odlazak na Evropsko prvenstvo protiv Škotske u Beogradu 12. novembra - i to za kompletnu grupu naših legionara iz Italije!

U Italiji je trenutno vanredna situacija u mnogim regijama zbog pandemije korona virusa, a najnovija vest glasi da su lokalne vlasti uvele rigorozne mere za odlaske iz pojedinih područja.

Prema navodima tamošnjih medija, koje je preneo novinar Tankredi Palmeri, igrači koji brane boje Fiorentine, Đenove, Intera, Lacija, Rome i Sasuola, neće moći da se pridruže nacionalnim timovima tokom reprezentativne pauze!

To u prevodu znači da selektor Tumbaković, za meč koji bi mogao da nas odvede na EP posle dve decenije, neće moći da računa na udarne snage: Kolarova (Inter), Milinković-Savića (Lacio), Đuričića (Sasuolo) i tandem Milenković, Vlahović (Fiorentina).

Đuričić svakako ne bi mogao da se odazove Tumbakoviću jer je i drugi test koji je radio pokazao da ima korona virus, dok ostali ne smeju da putuju jer u njihovim klubovima ima barem jedan slučaj zaraze kovid virusom, a to je po novim merama dovoljno da dobiju zabranu putovanja.

Sreća u nesreći je da će Darko Lazović (Verona) moći da putuje u Srbiju, njegov tim igra u nedelju uveče protiv Milana, i zasad je njegov dolazak na okupljanje reprezentacije siguran.

Video: Selektor Tumbaković objasnio zašto je pozvao 32 igrača iako je najavio kraći spisak za Škotsku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa

    8. novembar 2020 | 19:01

    Neka traže da se utakmica odloži jer ovo nisu regularne kvalifikacije

  • Deki

    8. novembar 2020 | 19:38

    Da se to desava Italijaniima odmah bi tražili odlaganje utakmice

  • N

    8. novembar 2020 | 19:57

    Uzvratiti istom merom i nepustiti Falcinelija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA