≫ 

Italijani zabranili igračima reprezentaciju, Sergej i Kolarov stigli odmah u Srbiju

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić stigao je u Srbiju u nedelju popodne, javio je Sport klub

  • 1
Srbija Turska Foto: Tanjug/AP

Sergej je stigao zajedno sa Adamom Marušićem, koji bi trebalo da igra za Crnu Goru u predstojećoj reprezentativnoj pauzi. Pored toga, Sport klub navodi da je i Aleksandar Kolarov stigao u prestonicu Srbije.

Otežavajuća okolnost je što su italijanski mediji u nedelju javili da će Lacio, Roma, Fiorentina, Đenova i Sasuolo zabraniti svojim igračima da se priključe svojim reprezentacijama.

Milinković-Savićev dolazak u Srbiju svakako ne znači da će on biti jedan od aktera meča koji će "Orlovi" igrati protiv Škotske u finalu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo 2021. godine.

U situaciji kada Filip Đuričić iz Sasuola sigurno neće igrati zbog korona virusa, pomoć veziste Lacija bila bi od vitalnog značaja, tim pre što je Sergej bio dvostruki strelac u meču sa Norveškom.

Srbija protiv Škotske igra 12. novembra, a od igrača koji zbog zabrane klubova neće biti na raspolaganju Tumbakoviću su još i Nikola Milenković i Dušan Vlahović iz Fiorentine.

Inače, Kolarov je pauzirao u meču Intera, zbog povrede butnog mišića nije bio akter duela sa Atalantom (1:1).

Video: Sergej Milinković Savić iznenađen dolaskom navijača na meč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA