≫ 

Ben i Komori na bod od Kupa afričkih nacija! Novi gol Zvezdinog ofanzivca za strašnu važnu pobedu

Kenija odolevala, ali poklekla u Moroniju

  • 1

Reprezentacija Komorskih Ostrva pobedila je Keniju u sklopu kvalifikacija za Kup afričkih nacija, a prednost ovoj reprezentaciji u tvrdom meču doneo je El Fardu Ben u 21. minutu.

Napadač Crvene zvezde odlično se snašao posle centaršuta sa leve strane i iz blizine postigao vrlo važan pogodak za svoj nacionalni tim.

Kenija je izjednačila u 36. minutu golom Klifa Njakeje, ali je pobedonosni pogodak za nacionalni tim Zvezdinog ofanzivca postigao Faiz Matoar u 49. minutu meča.

Komori su na svom terenu u Moroniju ostvarili trijumf i sa osam bodova izborili prvo mesto u grupi sa Egiptom i blizu su plasmana na završni turnir kontinentalnog takmičenja.

Selekcija Komorskih Ostrva se odlepila na pet bodova razlike u odnosu na Kenijce, a ima i tri boda prednosti ispred Egipta, pa sledeću godinu i utakmicu u kvalifikacijama čeka na prvom mestu.

Sledeći meč Komori igraju protiv ekipe Togoa 23. marta sledeće godine, a posle toga sledi i okršaj sa Egiptom u gostima. Iz ova dva meča, uz povoljnu bod razliku, Benova ekipa može sa jednim bodom na KAN.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA