≫ 

Transfer bomba u najavi: Mesi u januaru ide iz Barselone za samo 50 miliona evra?

I to u Mančester Siti...

  • 2
FK Barselona , Lione Mesi Foto: MN Press

Iz Engleske nam stiže najava potencijalne transfer bombe - Lionel Mesi bi u januaru mogao da završi u Mančester Sitiju za samo 50 miliona evra!

Tako barem piše tamošnji "San" koji navodi da će Barselona prihvatiti ponudu Građa a sobzirom, na to da Argentincu na leto ističe ugovor i da će moći da napusti Nou Kamp bez obeštećenja.

Mesi ima želju da ide, to je ono što je najbitnije u celoj priči, iako u poslednje vreme deluje srećnije nego što je bio prošle sezone. Međutim, Barsa i dalje ne pruža one partije koje se od njeg očekuju. Trenutno su 8. na tabeli sa 11 bodova, doduše uz dva meča manje za vodećim Sosijedadom.

Podsetimo, Argentinac je još ovog leta želeo da napusti Barselonu.

- Nesrećan sam i želeo sam da odem. Nismu mi to dozvolili i odlučio sam da ostanem. Ne želim da idem na sud, nikada to ne bih učinio klubu koji mi znači život. Uprava kluba na čelu sa Bartomeuom je katastrofa, nemaju nikakav projekat, samo krpe rupe.

- Govorio sam predsedniku 12 meseci da želim da idem, ali sam ostao kako sve ne bi na kraju završilo na sudu. Mislio sam da mogu ići na kraju svake sezone, tako je predsednik govorio. A onda su se vadili na činjenicu da im na vreme nisam rekao - izjavio je Mesi letos.

Video: Naslednik Mesija u najavi: Tata trenira dvogodišnjeg sina, a rezultati su neverovatni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA