≫ 

Zvezda dovela reprezentativce Nigerije, da li crveno-beli imaju "desetku" za budućnost

Zvezda je poučena pogotkom u prošlom dolasku Ričarda Odada odlučila da nastavi sa dovođenjem igrača sa afričkog kontinenta

  • 10
FK Crvena zvezda, Marakana Foto: MN Press

Crvena zvezda odlučila je da nastavi da nastavi sa dovođenjem mladih fudbalera sa afričkog kontinenta, pa će već u zimskom prelaznom roku redove crveno-belih pojačati dva člana mlade selekcije Nigerije, Alfred Olatomi i David Akpan, piše Mozzartsport.

Olatomi je igrač ofanzivnih karakteristika, odigrao je dva zvanična meča za kadetsku reprezentaciju Nigerije i postigao jedan gol, igra na poziciji desetke.

Sa druge strane, kada je reč o Akpanu, on je nešto defanzivniji igrač, a oba fudbalera će da doputuju u Beograd u januaru, te će se staviti na raspolaganje trenerima Grafičara ili omladinskoj školi.

Crvena zvezda je nedavno dovela još jednog igrača sa egzotične destinacije. Ugovor sa filijalom Grafičarom potpisao je ofanzivac sa Jamajke Norman Kembel. Momak rođen 1999. godine nedavno je dobio poziv za A selekciju Jamajke.

Zvezda je poučena pogotkom u prošlom dolasku Ričarda Odada odlučila da nastavi sa dovođenjem igrača sa afričkog kontinenta, pošto je Odad posle kaljenja u ekipi Grafičara spreman da se priključi prvom timu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    20. novembar 2020 | 12:22

    Ništa bez naše nigerijske crne braće samo da ne bude kao sa Martinsom i da se ne ispostavili da ovi "klinci" ustvari imaju po 25-30 godina i da su na vrhuncu potencijala.

  • Olimdar

    20. novembar 2020 | 12:32

    Bravo Terziću zašto bi mi stvorili nekog igrača za Srbiju kada je bilje za Nigeruju. Naša deca ne umeju da igraju za naše klubove nego odmah odlaze u strane. Sve dok je ovakav sistem rada u Fudbalskom Savezi i ovi ljudi na čelu naš fudbal svakog dana biće gori. Ako već hoćete tako bolje zabranite igranje fudbala u Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA