Grof Božović selektor Srbije? Rusi javljaju: "Sve bi trebalo da bude gotovo u decembru"

Rusi se pozivaju na svoje izvore

  • 89
Miodrag Božović Foto: MN Press

Miodrag Božović, nekadašnji trener Crvene zvezde i nekoliko ruskih klubova je kandidat na najužem spisku za mesto selektora Srbije.

Iako "Orlovi" još uvek imaju aktuelnog selektora Ljubišu Tumbakovića, ruski mediji prenose da je popularni "Grof" već sada jedan od kandidata, navodeći da je Tumbakoviću "odzvonilo".

Iako je Srbija protiv Norveške u polufinalu baraža za odlazak za Evropsko prvenstvo odigrala odličan meč, srazmerno loš je bio onaj u finalu protiv Škotske kada je Srbija ispala posle penala.

Slaba je uteha posle toga bio remi sa Mađarskom 1:1 i "petarda" protiv Rusije 5:0, te opstanak u Ligi nacija, jer primarni cilj, odlazak na EURO, ni posle 20 godina nije ostvaren.

- Sve bi trebalo da bude odlučeno u decembru, ali je Miodrag na najužem spisku kandiata - piše Čempionat, pozivajući se na izvor upoznat sa situacijom. Informaciju je prenelo još nekoliko ruskih medija uključujući i Sport i Gazetu.

Božović je tokom karijere kao trener vodio Amkar, Arenal iz Tule, Rostov, Dinamo Moskvu, Lokomotivu iz Moskve, Krila Sovjetov, Moskvu, Borac iz Čačka... Na selektorskom mestu se za sada nije nalazio.

Neće biti večeras (21.00) Luisa Suareza u špicu Atletika, a Urugvajac bi imao silan motiv da se osveti Kataloncima za ne baš fer odnos. U svakom slučaju, domaćin ima četiti pobede u nizu, a Barsa posrće od starta sezone. Biće uzbudljivo: kvota na keca je 2,75, na iks 3,30, a na dvojku 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Barselona.

Partizan se malo uzdigao pred pauzu pobedama nad Mačvom i Spartakom, a danas (16.00) ga očekuje duel s ove sezone odličnim Proleterom, timom koji već sedam kola ne zna za poraz. Kvota na keca je 1,25, a na duplu šansu X2 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Proleter Novi Sad.

Video: Najzanimljiviji trenuci utakmice FK Crvena zvezda i FK Zlatibor Čajetina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peki

    21. novembar 2020 | 13:05

    Ukoliko se ovo desi negine nam ..peti oktobar" u sportskom-fudbalskom smislu.To bi konacno ujedinilo sve bez obzira kome ko pripada.u navijackom smislu.i da razjurimo sve u svezu koji su izgleda jaci od drzave

  • Losmi

    21. novembar 2020 | 13:20

    nadam se da je ovo neka salaa

  • GoGi

    21. novembar 2020 | 12:43

    Jel se vi to sprdate sa nama ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA