Ovako nešto se ne pamti: Najgora Barselona u poslednjih 18 godina!

Šta se to događa sa Kataloncima?

  • 9
lionel mesi Foto: Tanjug/Ap

Užasan start sezone za Barselonu nema kraja. Katalonci su protiv Atletika u subotu uveče upisali čak treći poraz u osam utakmica Primere, čime su potvrdili da su u ozbiljnim problemima.

Katalonski velikan se nalazi tek na 10. mestu na tabeli sa samo 11 bodova, a to je ovom slavnom klubu najgori ulazak u sezonu u poslednjih 18 godina.

Naime, Katalonci su više bodova uzeli u lošim ulascima 2002. i 2003. kada su imali 12 bodova iz prvih osam utakmica.

Ronald Kuman, novi trener od ove sezone, više je bodova u prvih osam utakmica uzimao u Evertonu i Sautemptonu. Na Gudisonu je posle prvih osam utakmica imao 15, a u na Sent Merizu 16 bodova. Ipak, najgore od svega za holandskog stručnjaka je to što se ne čini da će stvari krenuti u boljem smeru.

U subotu uveče teren je u 62. minutu u suzama teren napustio Đerar Pike zbog povrede kolena. Lionelu Mesiju sledećeg leta ističe ugovor i on je faktički glavom već u Mančester Sitiju kod Pepa Gvardiole, što Barsu ostavlja na vetrometini.

Uskoro će u Kataloniji i izbori za novog predsednika, klub ima ogromne dugove (oko 200 miliona evra), a ako se ovakvi rezultati nastave, Kuman verovatno neće dočekati kraj sezone u Barseloni.

Puno razloga za brigu i sekiraciju, ako ste navijač ovog kluba.

Napoli je treći, Milan prvi u Seriji A, što govori da nas večeras (20.45) pod Vezuvom čeka pravi derbi! Ibrahimović je doneo poslednju pobedu Rosonerima u Napulju pre čitave decenije, i probaće da isto uradi i večeras. Kvota na keca je 2,40, na iks 3,40, na dvojku 2,90, a na 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Milan.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zagor

    22. novembar 2020 | 10:30

    Prva greska Kumana izbacivanje Suareza, Vidala a dovodjenje svojih zemljaka koji su jako slabi. Tek kad Messi ode, bit ce katastrofa.

  • Aleksandar

    22. novembar 2020 | 11:36

    Barceloni je potreban generalni remont. Ova sezona je već izgubljena . Mesi jednog dana mora da ode.Kako sada igra bolje da ode što pre.

  • Stanko

    22. novembar 2020 | 11:22

    Kouman je velika greska vec bivse uprave. Muka mi je toga, cim se sedne na klupu dovode se zemljaci koji su nista posebno. Velika greska prodati jedinog pravog centrafora, koji je 3-ci strelac kluba u istoriji. Ova uprava je zakopala Barcelonu. Nadam se da ce nova uprava oterati Koumana, i da ce dovesti Xavi za trenera, i neke od Legendi kluba u upravu da ga vrate na staze slave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA