≫ 

Barsa u problemima do guše: Kuman zove igrače iz "B" tima za Ligu šampiona, De Jong igra odbranu?

Mnogo problema i "rupa" koje treba popuniti

  • 3
Ronald Koeman Foto: Tanjug/AP

Trener Barselone Ronald Kuman moraće da se dovija kako da iza sebe ostavi poraz od Atletiko Madrida za vikend, ali i kako da pojača odbranu pred Dinamo Kijev u Ligi šampiona.

Njegova zadnja linija tima ostala je bez povređenog Đerara Pikea, pa je Kuman na pragu promocije Oskara Mingeze iz Barsinog B tima da zameni standardnog štopera Barselone.

Pošto Kataloncima nije dozvoljeno da pre januara dovode pojačanja i kupuju igrače, Kuman će morati da pronađe alternativno rešenje iz sopstvenih redova.

Dvadeset jednogodišnjeg Mingezu zato španski mediji spominju kao ozbiljnu opciju, što dovoljno pokazuje magnitudu poteškoća unutar kluba.

U klubu su i Samjuel Umtiti i Rafael Arauho, a iz Barse B bi prekomandu mogao da dobije i Santi Ramos, Mingezin saigrač, ili čak i Frenki De Jong koji bi zauzeo mesto uz Klemona Lenglea.

Da podsetimo, Barselona posle deset odigranih kola u španskoj Primeri ima 11 bodova i tek je na 12. mestu tabele, a rezultati iz prvog dela ove sezone su joj najgori u poslednjih 18 godina.

Vrlo zanimljiv meć večeras (21.00) u Premijer ligi - sastaju se Vulverhempton, koji ima sjajan tim ali ne igra prema očekivanjima, i najprijatnije iznenađenje ove sezone Sautempton, koji već šest kola ne zna za poraz. Kvota na keca je 2,40, a na dvojku 3,20, dok je kvota na 3+ 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Sautempton.

Večiti derbi večeras od 21.00 u ABA ligi - posle dve  velike pobede u Evrokupu (Uniks i Huventud), Partizan čeka Zvezdu, a s obzirom na mnogo boilji start sezone, crveno-beli su veliki favoriti. Tako je kvota na pobedu Partizana čak 3,50, a na Zvezdu 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zvezda.

Video: Simović je za ovaj start dosudio penal za Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oooo

    23. novembar 2020 | 10:36

    Nudimo povoljno Degeneka...

  • Miško

    23. novembar 2020 | 14:02

    Pa samom činjenicom da Pike ne igra, Barsa se pojačala... Taj trapavko je najveća prevara u istoriji fudbala! Fergi je to odavno video...

  • Kale

    23. novembar 2020 | 10:29

    Za sve je kriv mesi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA