Bekam za pojavljivanje u video-igrici dobija 45 miliona evra: Sada će moja deca misliti da sam kul

Poslednji put bivši fudbaler Mančester Junajteda, Real Madrida, Milana , LA Galaksija i Pari Sen Žermena, na omotu igrice FIFA pojavio se 1998. godine

  • 0
Dejvid i Viktorija Bekam, Vila Cotswolds

Foto: Profimedia

Legendarni engleski fudbaler Dejvid Bekam saopštio je da je potpisao trogodišnji ugovor sa kompanijom EA Sports i pojaviće se u video-igrici FIFA 21.

Bekam je na svom Instagramu otkrio da je veoma ponosan što se njegov lik nalazi na omotu video-igrice, a osim pojavljivanja na naslovnici, Bekam će se naći među fudbalskim ikonama u popularnom FIFA-inom modeu Ultimate Team u naredne tri godine, a ugovor je vredan 45 miliona evra.

Poslednji put bivši fudbaler Mančester Junajteda, Real Madrida, Milana , LA Galaksija i Pari Sen Žermena, na omotu igrice FIFA pojavio se 1998. godine.

- Posle 23 godine...Tako sam ponosan što sam opet na naslovnici FIFA 21. Uzbuđen sam što ću se vratiti na teren kao ikona sa nekim od starih saigrača. Možda će moji sinovi sada misliti da sam kul tata - napisao je Bekam na Instagramu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA