Kandidat za predsednika Barselone ne vidi Nejmara na Kamp Nou: On nije ni među 30 najboljih trenutno

Situacija u Nejmarovom klubu, Pariz Sen Žermenu, nije baš sjajna ako se gleda finansijski aspekt jer je momenat sa pandemijom korona virusa umanjila ekonomsku moć kluba

  • 0
Neymar, Nejmar Foto: Tanjug/AP

Predsednički kandidat Barselone Toni Freiča rekao je da neće dovesti Nejmara ponovo u katalonski klub ukoliko bude izabran jer, po njegovim rečima, brazilski ofanzivac trenutno nije ni među 30 najboljih fudbalera Evrope.

- Nejmar, po svojim trenutnim igrama, nije ni među 30 najboljih igrača Evrope. Da sam predsednik, ne bih ga vratio u Barselonu. Najbitnija stvar u vezi Barselone je sama Barselona. Mi ne zavisimo od bilo koga - rekao je Freiča.

Situacija u Nejmarovom klubu, Pariz Sen Žermenu, nije baš sjajna ako se gleda finansijski aspekt jer je momenat sa pandemijom korona virusa umanjila ekonomsku moć kluba.

To je potvrdio i sportski direktor "svetaca" Leonardo koji je naglasio da nije baš sve sjajno, ali da će PSŽ svakako pregovarati sa Nejmarom i Kilijanom Mbapeom oko novog ugovora.

- PSŽ je pretrpeo veliki finansijski gubitak u ovoj godini i veoma je komplikovan momenat za bilo kakve pregovore. Najbitnije je da sa Nejmarom i Mbapeom imamo direktne razgovore. Pitanje je momenta kada ćemo se dogovoriti, jer ideja o produžetku saradnje postoji. Moramo raščistiti situaciju - zaključio je Leonardo.

Video: Neviđena ludnica u Kupu Srbije i neverovatan gol IMT-a protiv Radničkog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA