Snimak koji će zauvek ostati misterija: Da li je Maradona šmrkao kokain odmah posle gola?

Kada je bio na vrhuncu slave El Pibe je upao u problem s porocima

  • 2
Dijego Maradona Printskrin: Youtube/ASB

Dijego Armando Maradona je preminuo 25. novembra sa 60 godina, nakon problema koje je imao uzrokovanih operacijom na mozgu i sa srcem. Maradona je preminuo u snu, njegovo srce je prestalo da kuca, a vest je rasplakala čitav svet.

Maradona je živeo život punim plućima, bio je čovek iz naroda, koji se na vrhuncu slave odao porocima, koji su sigurno uticali i na njegovo narušeno zdravlje.

Dijega su tokom čitave karijere pratile priče o konzumiranju kokaina, a i on sam je priznao da je bio zavisnik i da bi bio mnogo bolji igrač da nije bilo droge.

Tek nakon njegove smrti otkriveno je i da mu je u lečenju pomagao i slavni muzičar Erik Klepton, a ta informacija nije smela da bude otkrivena za Dijegovog života.

Maradona je i na vrhuncu slave, nakon osvajanja Svetskog prvenstva u Meksiku 1986. godine, samo mesec dana kasnije imao određenih problema, a dokaz za to je snimak posle pobede u Ol star meču Amerike protiv ostatka sveta, koji je održan 27. jula 1986. godine.

Maradona je u penal seriji dao odlučujući gol za pobedu, a nakon toga mu je prišao čovek s kecicom, koji je iz nje nepoznati sadržaj stavio na ruku, nakon čega je Maradona prislonio svoj nos ka tome.

Mnogi na društvenim mrežama pitaju se da li je tada Maradona odmah posle gola pošmrkao kokain.

Procenite i sami u priloženom snimku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan karaburna

    26. novembar 2020 | 18:42

    Ne preterujte

  • Co21

    26. novembar 2020 | 21:23

    Ovo je verovatno bila neka njihova smisljena sprdacina, kao doneo mu covek pola kile belog, pa kao smrce. Nazalost iako je verovatno bilo zezanje, nije bilo daleko od njegove tadasnje realnosti. Ovakav lik nikad ne umire jer ce njegova legenda zauvek da zivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA