Arsenal overio nokaut fazu, Vardi sprečio poraz Lestera u 95, Plavšić strelac protiv Seltika

Zanimljivi rezultati u ranijim utakmicama 4. kola Lige Evrope

  • 0
SRDJAN PLAVSIC

Foto: MN Press

Arsenal je slavio na gostovanju u Moldeu sa 3:0 i posle četvrtog trijumfa, sa 12 bodova, obezbedio mesto u nokaut fazi. Strelci za Tobdžije bili su Nikolas Pepe u 50, Ris Nelson u 55. i 19-godišnji Folarin Balogun u 83. minutu.

Portugalska Braga je odigrala nerešeno sa Lesterom posle sjajnih 90 minuta (3:3). Lisice su u nadoknadi izbegle poraz i sa 10 bodova zadržale prvo mesto, dok je Braga druga na tabeli sa sedam. Elmusrati je u 4. minutu doneo prednost Bragi, Barns je ubrzo izjednačio, a Paulinjo je u 24. minutu vratio vođstvo svom timu.

Englezi su preko Tomasa u 78. minutu po drugi put izjednačili, a kada je Franserđo u 90. pogodio za 3:2 malo ko je verovao da će Lester uspeti iz Portugala da odnese barem bod. Ipak, Vradi je u petom minutu nadoknade iskoristio lošu reakciju odbrane domaćih i postavio konačnih 3:3.

 

U drugoj utakmici ove grupe AEK je u Atini poražen od ukrajinske Zarje 3:0 i posle prvog trijumfa Ukrajinaca obe ekipe imaju po tri boda. Grčki tim je od 49. minuta igrao bez isključenog Šakova, a pogotke za Zarju postigli su Gromov u 61, Kabaev u 75. i Jurčenko u 85. minutu iz penala.

Milan je na gostovanju Lilu odigrao nerešeno (1:1). Rosoneri su poveli pogotkom Kasteljeha u 46. minutu na asistenciju Rebića, a Bamba je u 65. minutu izjednačio rezultat.

Remi u Francuskoj iskoristila je Sparta koja je u Pragu bila ubedljiva protiv Seltika 4:1. Gosti su poveli u 15. minutu pogotkom Eduarda, a važne bodove češkom timu pogocima su obezbedili Hancko u 27, sjajni Juliš u 38. i 80. i srpski internacionalac Srđan Plavšić u 94. minutu nakon što je ušao kao rezerva u igru.

 

Lil je lider sa osam bodova, Milan ima jedan manje, Sparta šest, a Seltik samo jedan.

Zagrebački Dinamo je kao gost porazio Volfzberger sa 3:0 i napravio korak ka nokaut fazi (prvi u grupi) pošto su u istoj grupi CSKA iz Moskve i Fajenord podelili bodove (0:0).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA