≫ 

Stanojević pred TSC: Nama je svaki meč pritsak, jer Zvezda beži dosta bodova

Trener Partizana veruje u dobru igru i trijumf

  • 22

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević istakao je da je svaka utakmica koju igraju crno-beli jako teška, najviše zbog pritiska i činjenice da prvoplasirani tim Crvena zvezda beži veliki broj bodova.

Ipak, pred duel sa TSC-om najavljuje dobru igru i nada se pobedi.

- Zdravstveno stanje je zadovoljavajuće. Bajbek i dalje nije spreman, Marković je na granici, ostali se oporavljaju od korone. Možemo reći da smo zadovoljni, ima nas u dobrom broju...

- U dobrom smo broju. Što se tiče utakmice, igramo protiv nepredvidive ekipe, ali stabilne. Najviše golova mislim da su posle Zvezde dali. Ekipa koja može da da pet golova, sedam, morate da imate dozu opreza.

- Mi smo odavno u teškim utakmicama s obzirom da nam prvoplasirani beži već dovoljno bodova. U tom smislu nam je svaka utakmica teška. Imamo problem što nemamo klasičnog napadača Bajbek je povređen, Štulić je mlad. Radimo, nadam se da ćemo postizati golove - rekao je Stanojević.

Takuma Asano, FK Partizan, FK TSC Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

O povratku Stojkovića posle mesec dana pauze, Stanojević je ostao "zakopčan".

- Jeste, on se vratio ritmu, tako da biće, videćemo. Još nismo odlučili, ali ide ka tome.

O samom meču kaže da će biti kao i prošla sa tim timom u Subotici.

- Očekujem sličnu utakmicu, oni su izuzetno direktni i ofanzivni. Biće dobra utakmici kao u Subotici i verujem da će ići u dobrom pravcu.

Slaba realizacija posle ulaska u šesnaesterac najviše muči Partizan, a Stanojević se nada da će se to popraviti. On ističe da mu je možda malo krivo što je pustio Bojana Matića da ide.

- Ulazimo u poslednju trećinu, stabilniji smo, ali da bi nas javnost i navijači hvalili, moramo da postižemo više golova i budemo ubedljiviji u tom delu. Imamo problem, kao što rekoh, s napadačem. Sa ove tačke gledišta sam možda kontradiktoran, ali žao mi je što sam pustio Bojana Matića, jer nisam znao da će se Bajbek povrediti..

FK TSC Zoltan Sabo trener TSC-a Foto: MN Press

Na pitanje o Zoltanu Sabu i činjenici da je trener TSC-a bio rezerva Stanojeviću pre dvadesetak godina, strateg Partizana kaže da je s trenerskog gledišta Sabo bio jako dobar igrač, a dokazuje se i kao trener.

- Dobro, bio sam i ja više puta njemu rezerva. Zoli je bio pouzdan igrač, igrao je u Partizanu i imao dosta dobrih utakmica. Što se tiče njega kao trenera, stariji je od mene, mada sam ja duže u ovom poslu. Znam da je imao dobrih ponuda iz inostranstva. Nije hteo da ode, želeo je da ostane u projektu TSC-a i u tom smeru razmišlja. On je već trener koji se dokazao, a u kom pravcu će to dalje ići, to zavisi od njega - rekao je Stanojević.

Video: Stanojević: Morali smo utakmicu da rešimo ranije, ali nas je Neca spasao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    28. novembar 2020 | 14:02

    Ниси имао притисак док ти био Толе, док вам штеловао лажне титуле...а јел играте европу на пролеће?

  • Filip

    28. novembar 2020 | 15:39

    Jos uvek nisi shvatio da se ti trkas sa vosom a ne sa Zvezdom

  • Putin R.S

    28. novembar 2020 | 14:46

    Nije ovo nista tek ce biti mraza. Oseticete Sibirsku zimu samo polako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA