Dan kada je na Marakani razbijena glava napadaču Reala: Dobio flašu sa Zapada, krvav iznet sa terena

Bilo je to na meču između Jugoslavije i Španije

  • 5
Huanito Printskrin: Youtube/Chechu Román

Bio je 30. novembar davne 1977. godine kada je reprezentacije Jugoslavije na krcatoj Marakani dočekala Španiju u borbi za odlazak na Svetsko prvenstvo u Argentinu!

Tadašnji Plavi su bili u nezavidnoj situaciji s obzirom na to da im je trebala pobeda od dva gola razlike kako bi išli dalje, dok su Španci bili u strahu da ne propuste i treći uzastopni Mundijal.

S obzirom na to da ih je i minimalan poraz vodio na SP, sve je bilo jasno posle gola koji je Ruben Kano postigao u 70. minutu - jer su Jugoslaviji tada trebala tri.

Samo minut nakon gola, selektor Furije Ladislav Kubala izveo je iz igre Huanita koji je prilikom napuštanja terena spustio palac dole i tako dodatno iznervirao domaću publiku. U tom trenutku sa Zapada je doletela flaša koja je tadašnjeg igrača Reala pogodila direktno u glavu.

Huanito je ostao da leži na zemlji okrvavljen, nastao je haos na terenu, a sam igrač je potom na nosilima iznet u svlačionicu. Što se tiče rezultata, ons e nije menjao i Španija je otišla na Mundijal.

Momenat kada flaša pogađa Huanita u glavu možete videti od 1.26.03 na videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opsieee

    30. novembar 2020 | 19:07

    Ruka se pozlatila onom koji ga je skinuo

  • Salvatore

    30. novembar 2020 | 19:33

    Pokazao je srednji prst nadole u fazonu je...mo vas u Beogradu!!!! Zato ga je i dobio flašu u glavu!

  • Zvele

    30. novembar 2020 | 19:27

    Ko da je juče bilo , bilo na svim uvodnim špicama za sporcke emisije.Pa kad je izlazio pokazao srednji prst , i naravno dobio sto gramče u glavu popularno unuče....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA