≫ 

Duško Tošić napustio Gvangžu: Zovu ga i crveno-beli i crno-beli

Srpski fudbaler Duško Tošić napustio je kineski Gvangžu R&F, u koji je otišao 2018. godine

  • 11
DUSKO TOSIC Foto: MN Press

Tošić se putem društvenih mreža zahvalio svom dosadašnjem klubu na poverenju tokom boravka u Kini, u koju se Tošić letos vratio da bi dovršio obaveze u ovoj sezoni.

- Želeo bih da se zahvalim klubu Gvangžu R&F i kineskim navijačima koji su me podržavali tokom ove dve i po godine. Stvarno sam mnogo uživao i Gvangžu će uvek imati posebno mesto u mom srcu. Tužan sam što napuštam ovu prelepu zemlju, ali sam istovremeno i srećan jer se radujem budućnosti i novim prilikama - napisao je Tošić uz nekoliko fotografija iz Gvangžua.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Odmah nakon toga su se oglasili brojni navijači turskog Bešiktaša za koji je Tošić igrao od 2015. do 2018, ali i pristalice Crvene zvezde.

Turci su ga dobro upamtili iz perioda dok je beskompromisni defanzivac branio crno-bele boje u Istanbulu, dok su ga i navijači beogradskih crveno-belih pozvali u prepoznatljivom i napola šaljivom maniru "kam tu red star bro" ("Come to Red Star bro", "Dođi u Crvenu zvezdu brate" prim. prev).

Da podsetimo, Tošić je za Zvezdu igrao od 2010. do 2012. godine, a tokom većeg dela tog perioda je na klupi srpskog kluba bio Robert Prosinečki.

Video: Stanković o taktici Zvezde za utakmicu sa Hofenhajmom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA