"Gori" u Vojvodini: Navijači optužuju "bahatog Bajatovića" za finansijski slom, skupština u petak

Vanredno stanje u taboru osvajača kupa

  • 8
Fk Vojvodina Novi Sad Foto: Nikola Tomić

Dogorelo je svima u Vojvodini, navijačima, igračima, stručnom štabu na čelu sa Nenadom Lalatovićem, koji nedeljama, posle svake utakmice, apeluje na čelnike kluba da isplate plate fudbalerima.

U međuvremenu, oglasili su se i najvatreniji navijači novosadskog kluba "Firma 1989", za trenutni finansijski kolaps Voše direktno su optužili prvog čoveka kluba, kako kažu, bahatog Dušana Bajatovića, i zatražili hitnu sednicu Skupštine.

Klub je brzo i reagovao usled vanrednih okolnosti, i to istog dana, dakle u četvrtak, obavestio je javnost da će se u petak održati sednica najvažnijeg klupskog tela.

- Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost da će se redovna sednica Skupštine kluba održati u petak, četvrtog decembra, u 15 časova u svečanoj sali FC "Vujadin Boškov" u Veterniku. Usled trenutne epidemiološke situacije i neophodnosti poštovanja mera propisanih od strane Gradskog štaba za vanredne situacije Novog Sada, sutrašnja sednica Skupštine biće zatvorena za javnost. Informacije u vezi sa svim odlukama donetim na sednici Skupštine biće objavljene na klupskom sajtu u najkraćem mogućem roku nakon završetka sednice - rečeno je iz Vojvodine.

U zanimljivom i sadržajnom saopštenju navijača Vojvodine, koje je pred vama, osim toga što se Bajatović označava kao najveći krivac za novonastalu situaciju, javnosti je data na uvid informacija da je bivši sportski direktor Nikola Lazetić iz kluba otišao "teži" za 180.000 evra na osnovu raskida ugovora i premija za osvajanje kupa, pa se navijači pitaju - kako je novca bilo za Lazetića, a nema za one koji su najzaslužniji za rezultatske uspehe Vojvodine.

Burni dani su (opet) pred FK Vojvodina...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oldtajmer

    3. decembar 2020 | 15:15

    Mene samo zanima dokle će po upravama klubova i FS sedeti političari, tajkuni i mešetari najgore vrste. Upropastiše srpski fudbal načisto i nikome ne odgovaraju. Kad bi neko ozbiljno začeprkao po tim zmijskim gnezdima ko zna šta bi sve našao tamo.

  • misa tumbas

    3. decembar 2020 | 15:57

    haha oni nasli da pametuju a bivsi vodja Firme dobio od kluba stan za uzvrat da se povuce sa tribine .

  • Olimdar

    3. decembar 2020 | 16:42

    Lakatović gde dodje taj klub mora biti drugi a ti košta. Dik potplate sudije isplate zaštitnike onda para nema za fudbalere. Stvarno je sramota svi dobiju pare koji zaslužili i koji nisu a za fudbakere koji naj više radea nema para. Zato ljudi štrajk Bajativić prima deset hiljada eura kao da je on sam vadi gas iz zemlje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA