"Svaka čast Stanojeviću na iskrenosti, bljesak Sume je presudio": Trener Čukaričkog žali za bodom

Partizan je prišao na šest bodova Zvezdi

  • 4

Trener Čukaričkog Dušan Đorđević čestitao je Aleksandru Stanojeviću na iskrenosti jer je trener Partizana istakao da je meč trebalo da bude završen remijem.

Nažalost po Đorđevića i ekipu, završen je pobedom Partizana 1:0 posle gola Nikole Štulića iz 86. minuta.

Meč je rešen zahvaljujući duplom pasu Sejdube Sume i Miloša Jojića iz kog je Gvinejac uposlio Štulića u petercu, pa je Nikola bio puki egzekutor već servirane akcije.

- Svaka čast Saletu na iskrenosti. Mi smo imali u drugom poluvremenu nekoliko situacija iz kojih smo mogli da ugrozimo Partizan i da damo gol. Nismo ih iskoristili na kraju. Jedan bljesak igrača kao što je Suma je odlučio pobednika ove utakmkice. Ostaje nam da žalimo za nekoliko prilika iz kojih nismo dali gol i da smo makar izdržali da ne primimo taj gol - rekao je Đorđević posle meča za Arenu sport.

Čukarički je posle ove utakmice ostao na 29 bodova i četvrtom mestu Superlige, ali je propustio priliku da se bar malo odmakne od petoplasiranog Proletera koji ima isti broj bodova.

Video: Stulić doneo Partizanu pobedu protiv Čukaričkog golom u 86. minutu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    5. decembar 2020 | 19:08

    "Partizan prisao Zvezdi na 6 bodova"??? Najbolje da ne igramo jos dve utakmice kako bi se izjednacili sa nama, ili mozda tri kako bi izasli iz Sibirske zime.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA